Skip to main content

Lisenssikomitea on 21.12.2020 myöntänyt HIFK:lle Veikkausliigalisenssin kaudelle 2021.

Päätös oli seuralle odotettu, mutta virallinen myönteinen lisenssipäätös mahdollistaa nyt tulevan Veikkausliigakauden valmisteluiden normaalin jatkumisen. HIFK tulee lähiaikoina julkaisemaan lisää pelaajasopimuksia sekä maksamaan rästissä olevat laskut suunnitellusti.

Onko sinulla kysymyksiä HIFK:n tulevasta kaudesta? Järjestämme Q & A-tilaisuuden HIFK Fotbollin YouTube-kanavalla huomenna 23.12.2020 klo 15.00. Voit lähettää kysymyksesi HIFK:n johdolle ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen kysymykset[at]hifkfotboll.fi.

Pääset vahvistamaan paikkasi katsomossa kauden 2021 kaikkiin kotiotteluihin Veikkausliigassa tilaamalla kausikortin Lippupisteen kautta! Saat kausikorttisi tarjoushintaan alkaen 120 euroa, kun teet tilauksesi 31.12.2020 mennessä. Kausikorttikaupoille pääset klikkaamalla tästä.