Skip to main content

Kolme eri HIFK-joukkuetta hakee uusia valmentajia kaudelle 2021. Naisten Nelosessa pelaava HIFK/Red hakee uutta päävalmentajaa, ja lisäksi haetaan yhtä uutta valmentajaa mukaan HIFK:n Stadin Mimmit-harrastejoukkueisiin. Haettava henkilö toimisi sekä HIFK/Stadin Mimmit Black-joukkueen päävalmentajana että HIFK/Stadin Mimmit Blue-joukkueen apuvalmentajana.

Tarkemmat joukkuekohtaiset lisätiedot:

HIFK/Red

Haemme päävalmentajaa 4. divisioonassa pelaavalle naisjoukkueelle. Treenaamme 2-3 kertaa viikossa siten, että kauden aikana tapahtumia (johon valmentajan tulisi sitoutua) on max 3-4 kertaa viikossa mukaanlukien pelit. Aktiivisessa treeniringissä meillä on noin 20 pelaajaa, jotka ovat motivoituneita ja kehityshaluisia.

Haemme vaativaa ja taktisesti orientoitunutta valmentajaa, joka olisi myös kiinnostunut yksittäisten pelaajien vahvuuksista ja kehityksestä. Tarjoamme hauskan, taistelunhaluisen ja hyvällä yhteishengellä varustetun joukkueen, jota valmentaa. Meillä on myös sitoutuneet taustajoukot (kapteenisto, joukkueenjohtajat) sekä mahdollisuus apuvalmentajaan tarpeen mukaan.

Hakemuksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen valmennus[at]hifkfotboll.fi.

HIFK/Stadin Mimmit Black ja HIFK/Stadin Mimmit Blue

Etsimme innostunutta valmentajaa HIFK/Stadin Mimmit Black-joukkueen päävalmentajaksi ja HIFK/Stadin Mimmit Blue-joukkueen apuvalmentajaksi.

HIFK/Stadin Mimmit Black-joukkue pelaa kaudella 2021 naisten harrastesarjaa Vitosessa (7v7). Joukkue perustettiin syksyllä 2019 järjestetyn naisten futiskoulun jälkeen ja koostuu tällä hetkellä noin 30 motivoituneesta pelaajasta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Iso osa pelaajista on aloittanut pelaamisen futiskoulussa viime vuonna ja osa on pelannut aiemmin. Vaikka pelaamme jalkapalloa pelaamisen ilosta, treenaamme kunnolla ja haluamme oppia. Joukkueessa on myös englanninkielisiä pelaajia.

HIFK/Stadin Mimmit Blue-joukkue pelaa kaudella 2021 naisten harrasteen 11v11 -sarjaa, ja suurin osa joukkueen naisista on kerryttänyt jalkapallokokemuksensa vasta aikuisiällä. Meininki Bluessa on rentoa ja hauskaa, mutta treenaamme tavoitteellisesti ja halu kehittyä on kova.

Rekrytoitava valmentaja toimisi Stadin Mimmit Black-joukkueen päävalmentajana ja Stadin Mimmit Blue-joukkueen apuvalmentajana. Valmentajan tulisi olla positiivisella asenteella varustettu henkilö, joka haluaa jakaa jalkapallon ja liikunnan iloa pelaajilleen innostavassa ilmapiirissä.

Hakemuksia otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen valmennus[at]hifkfotboll.fi.

Information about HIFK/Stadin Mimmit Black and Blue in English

We are looking for an enthusiastic coach to be the head coach of the HIFK/Stadin Mimmit Black team and the assistant coach of the HIFK/Stadin Mimmit Blue team.

The HIFK/Stadin Mimmit Black team will play in the 2021 women’s hobby series in Vitonen (7v7). The team was formed after the women’s football school in the fall of 2019 and currently consists of about 30 motivated players. We train 2 times a week. A large proportion of players have started playing in the HIFK football school last year and some have played before. While we play football for the joy of playing, we train properly and want to learn. The team also has English-speaking players.

HIFK/Stadin Mimmit Blue team will play the women’s hobby 11v11 series in the 2021 season, and most of the team’s women have gained their football experience in adulthood. The going in Blue is relaxed and fun, but we train purposefully and the desire to develop is strong.

The coach to be recruited would serve as the head coach of Stadin Mimmit Black and the assistant coach of Stadin Mimmit Blue. A coach should be a person with a positive attitude who wants to share the joy of football and exercise with the players in an inspiring atmosphere.

Applications: valmennus[at]hifkfotboll.fi.