Skip to main content

HIFK:lla on lokakuussa kolme kotiottelua, joissa vastustajina ovat FC Honka, Ilves sekä RoPS. Liput kaikkiin näihin otteluihin tulevat yleiseen myyntiin torstaina 24.9.2020.

HIFK ja HJK sopivat aiemmin tällä kaudella, että lippukapasiteetti tämän kauden molemmissa Stadin Derbyissä jaetaan tasan seurojen välillä. HIFK myy siis katsomot 107-128 sekä 307-311 sunnuntaina 18.10. pelattavaan kauden toiseen derbyyn. HJK toimii ottelussa kotijoukkueena, joten HIFK:n kausikortit eivät näin ollen ole voimassa kyseisessä ottelussa. HIFK:n kausikorttilaisilla ja osakkeenomistajilla tulee kuitenkin olemaan oikeus ostaa derbylippuja ennakkoon sähköpostitse lähetettävän linkin kautta. Ennakkomyynti alkaa tiistaina 29.9. ja yleinen myynti puolestaan maanantaina 5.10., mikäli lippuja vielä silloin on jäljellä.

Kausikorttilaisille lähetetään taas korvaavat liput

Suomen hallituksen ja Aluehallintoviraston asettamat koronarajoitukset ovat vieläkin voimassa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä kaudella käytössä olleet ottelukäytännöt ovat voimassa myös lokakuussa.

Kaikille kausikorttilaisille jaetaan uudet paikat ja jokainen kausikorttilainen tulee saamaan uuden lipun lokakuun otteluihin. Korvaavat liput lähetetään ostamisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiin viimeistään torstaina. Tämä korvaava uusi lippu on ainoa sisäänpääsyyn oikeuttava lippu HIFK:n kotiotteluihin. Aiemmin toimitetut kausikortit (joko fyysisessä muodossa tai mobiiliversiona) eivät ole voimassa poikkeusjärjestelyiden aikana.

Korvaavien lippujen lähetysprosessi on parhaillaan käynnissä. Jos et ole saanut korvaavia lippuja lokakuun otteluihin sähköisesti viimeistään torstaina 24.9.2020 18:00, voit olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun ( 0600 900 900, tai Facebookissa tai Twitterissä). Tarkistathan myös roskapostikansiosi, ennen kuin otat yhteyttä.

HUOM! Lippupiste vastaa kaikkien HIFK:n kotiotteluiden lipunmyynnistä, minkä vuoksi kaikki yhteydenotot lipunmyyntiin liittyen tulisi lähettää heidän asiakaspalveluun.

Jokainen, joka tulee otteluun tarvitsee oman lipun, jotta pystymme varmistamaan, että kussakin katsomolohkossa on maksimissaan 500 ihmistä. Jos olet tulossa alle 7-vuotiaan kanssa otteluun, tarvitsee lapsi myös oman lipun otteluun. Ilmoitathan tästä osoitteeseen viimeistään neljä tuntia ennen ottelua, niin lähetämme ilmaisen lipun lapselle. Vierasderbyssä lastenliput ovat kuitenkin maksullisia lapsen iästä riippumatta.

Kiitämme teitä ymmärryksestänne ja yhteistyöstänne näinä vaikeina aikoina, ja pyydämme, että seuraatte HIFK:n antamia ohjeita, jotta pystymme yhdessä luomaan turvallisen tapahtuman kaikille katsojille.