Skip to main content

Toivo Xiong lainasopimuksella NJS:n paitaan

Keskikenttäpelaaja Toivo Xiong, 20, siirtyy lainalle Kakkosen A-lohkossa pelaavan NJS:n riveihin. Lainasopimus on voimassa loppukauden, ja pelaaja on ensimmäistä kertaa NJS:n käytettävissä huomenna vierasottelussa PK Keski-Uusimaata vastaan.

Xiong siirtyi HIFK:n organisaatioon viime kaudella, jolloin hän esiintyi seuran kakkosjoukkueen paidassa yhteensä kuuden ottelun verran Kolmosessa. Tällä kaudella nuori keskikenttäpelaaja on pelannut kolme Suomen Cupin ottelua HIFK:n yhteistyöseura MYPA:n paidassa, sekä muutamia harjoitusotteluita HIFK:n paidassa.

Puolustaja Tino Palmasto pelaa loppukauden lainalla GrIFK:ssa, kuten pari viikkoa sitten uutisoimme.

Joel Mero, Erikson Carlos, Sydney Lokale, Nikolas Saira ja Macario Hing-Glover ovat tällä hetkellä määrittelemättömän ajan verran sivussa pelikentiltä.