Skip to main content

Usein kysytyt kysymykset lipuista ja kausikorteista
 

Voiko Klackeniin vielä ostaa lippuja tai kausikortteja? 

Ei voi, sillä Klackenin 500 henkilön kiintiö on jo täynnä. Lippuja ja kausikortteja myydään ainoastaan muihin avoinna oleviin katsomolohkoihin. 

Voinko ottaa pienen lapsen mukaan peliin? 

Voit, mutta myös pienet lapset lasketaan mukaan 500 henkilön kiintiöön. Lapset tarvitsevat siis oman pääsylipun peliin. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset lipun alle 7-vuotiaalle lapselle.

Voinko ottaa kaverin mukaan Klackeniin? 

Klackeniin ei voi ottaa kaveria mukaan, jos hän ei omista kausikorttia Klackeniin. 

Tarvitseeko pyörätuoliasiakkaan saattaja oman ottelulipun? 

Kyllä, sekä pyörätuoliasiakas että hänen saattajansa tarvitsevat omat liput otteluun. Liput ovat ilmaisia EU Disability Cardin haltijoille. Pyörätuolipaikat löytyvät pääkatsomosta. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset saattajalle lipun HIFK:n kotiotteluun.

Voinko siirtää kausikorttini toiseen katsomoon? 

Jos paikkoja on, niin voit. Ota siinä tapauksessa yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0600 900900, tai vaihtoehtoisesti Facebookin tai Twitterin kautta. 

Milloin tulevien otteluiden liput vapautetaan myyntiin? 

Perjantaina 26.6.2020 vapautamme myyntiin heinäkuun kotiotteluiden liput Yläkatsomoon. Voit ostaa liput otteluihin Lippupisteen kautta.

Maanantaina 29.6.2020 vapautamme heinäkuun otteluiden muiden katsomoiden mahdolliset vapaat liput myyntiin sen jälkeen, kun kaikki kausikorttilaiset ovat saaneet uuden paikan. 

Tulevien kuukausien liput vapautetaan myyntiin kuukausi kerrallaan. 

Minulla ja kaverillani on molemmilla kausikortit. Onko mahdollista saada korvaavat liput haluamansa kaverin paikan viereen? 

Emme valitettavasti pysty järjestämään kahden eri henkilön tilaamia kausikortteja vierekkäisille paikoille. 

Minne otan yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä koskien kausikorttitilaustani? 

Lippupisteen asiakaspalvelu hoitaa kaikki kausikorttitilauksiin liittyvät mahdolliset kysymykset ja ongelmat. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0600 900 900 tai vaihtoehtoisesti lähettämällä Lippupisteelle viestiä Facebookin tai Twitterin kautta. 

Sähköpostiosoitteeni on muuttunut kausikortin ostamisen jälkeen. Miten saan osoitteen vaihdettua, jotta saan uuden pääsylipun oikeaan osoitteeseen maanantaina 29.6.? 

Ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, yhteystiedot edellisen kysymyksen yhteydessä. 

Kuinka kauan rajoitustoimenpiteet ottelutapahtumissa ovat voimassa? 

Saamme Aluehallintavirastolta määräykset kuukaudeksi kerrallaan. Tämän hetken tietojen mukaan nykyiset rajoitukset ovat voimassa 30.9.2020 asti. Tilanne voi muuttua sekä parempaan, että huonompaan suuntaan. Tilanteen ja ohjeistusten muuttuessa päivitämme tarvittaessa myös omaa tapahtumasuunnitelmaamme. 

Voinko ostaa lipun stadionin ovelta ennen ottelun alkua? 

Et voi. HIFK ei järjestä lipunmyyntiä stadionilla rajoitustoimenpiteiden voimassaolon aikana. Otteluiden pääsylippuja myydään ainoastaan ennakkoon Lippupisteen kautta. Ostaminen onnistuu kuitenkin lippu.fi-verkkokaupasta omasta älypuhelimesta jopa Stadionin ulkopuolella. 

Ostin aiemmin keväällä lippuvouchereita HIFK Fotbollin verkkokaupasta. Milloin voucherit toimitetaan ja miten vaihdan ne irtolipuiksi valitsemaani otteluun? 

Voit olla yhteydessä HIFK:n toimistoon, niin vaihdamme tilaamaasi voucherit ottelulipuiksi puolestasi. Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi. Kerro myös mihin otteluun haluaisit liput. Voucherit eivät ole voimassa derbyottelussa HJK:ta vastaan. 

Varataanko vierasjoukkueen kannattajaryhmälle oma osio stadionilta? 

Palloliiton ohjeistuksen mukaan vieraskannattajille ei varata omaa katsomonosaa rajoitustoimenpiteiden aikana. 

Oikeuttaako Palloliiton/Veikkausliigan kunniakortit, erotuomari- tai valmentajakortit tai HIFK:n omat kultamerkit sisäänpääsyyn HIFK:n otteluihin? 

Edellä mainitut kortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn rajoitustoimenpiteiden aikana.