Skip to main content

Åke Lindmanin jalkapallokoulu 2020

HIFK Fotboll järjestää kesä- ja elokuussa 2020 jo perinteeksi muodostuneen Åke Lindmanin jalkapallokoulun. Futiskoulumme on oiva tilaisuus tutustua lajiin, ja asetamme riman tietoisesti niin matalalle että kaikki lapset viihtyvät. Ohjelmamme koostuu leikeistä ja peleistä sekä lasten pitämistätemppuradoista. Kouluun ovat tervetulleita 2012-2016 syntyneet tytöt ja pojat.

Elokuun futiskouluun otetaan uusia ilmoittautumisia!

Vahvistamme jalkapallokouluun ilmoittautuneille sähköpostitse kun ilmoittautuminen on hyväksytty. Tiedotamme mahdollisista erityisjärjestelyistä ennen elokuun jalkapallokoulua.

Paikkana on kotikenttämme Väinämöinen Töölössä, Väinämöisenkatu 4-6, 00100 Helsinki. Koulu pidetään kello 17.00-18.30.

Jalkapallokoulun rehtorina ja vastaavana ohjaajana toimii Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, + 358 400 817 265.

Kolmen päivän koulun tavoitteena on tarjota osallistujille kesän hauskin futiskokemus ja hieman jalkapallon perustaitoja, harjoitteiden, leikkien ja pelien muodossa. Jakamalla lapset pieniin ikäluokkakohtaisiin ryhmiin varmistamme, että jokainen saa henkilökohtaista opetusta kuningaslajin saloista.

Koulun hinta on 80 €/osallistuja/. HIFK Fotbollin jäsenille osallistumismaksu on 0€/20 e. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumislomakkeessa.

Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen, tapahtuman ohjelman, HIFK t-paidan, juomapullon ja diplomin.

ILMOITA OSALLISTUJA TÄSTÄ!

HIFK Soccer rf varaa itselleen oikeuden peruuttaa tapahtuman mikäli olosuhteet niin edellyttävät. Ilmoitamme tuolloin peruutuksesta kaikille ilmoittautuneille sähköpostitse.