Skip to main content

HIFK:n matsien ennakkotunnelmat Ravintola Mamma Rosassa!

HIFK:n yhteistyökumppani Ravintola Mamma Rosa tarjoaa kaikille HIFK Fotbollin kausikorttilaisille hyvän edun HIFK:n kotimatsipäivinä! Kausikorttia näyttämällä saat -15 % alennuksen kausimenusta kun käyt ruokailemassa ennen ottelua.

Samalla muistutamme myös, että 23.4.2020 pelattavan HIFK-HJK -ottelun VIP-liput ovat myynnissä TMG Eventsin kautta. Ennen ottelua VIP-vieraat nauttivat hyvästä ruoasta Mamma Rosassa ennen siirtymistä Bolt Arenalle. Katso lisätiedot ja lippujen varausohjeet täältä!

Vuoden salitreenit etuhintaan kausikorttilaisille!

HIFK Fotbollin kausikorttilaisille on nyt myös tarjolla etuhintaisia treenejä Fitness24Sevenin kuntosaleilla! Kausikorttia näyttämällä missä tahansa Fitness24Seven -toimipisteessä saat vuoden salitreenit kokonaishintaan 209 euroa (noin 17,40 €/kk). Normaalihinta uusille jäsenille on 319 euroa, johon lisätään vielä jäsenyyden aktivointikulut (24,90/15 €), joten kausikorttilaisena säästät reilusti yli sata euroa vuoden aikana.

Edun voi aktivoida missä tahansa vaiheessa vuoden 2020 aikana, sillä etuhinta on voimassa aina 31.12.2020 saakka. Fitness24Seven-jäsenkortti on henkilökohtainen, eikä etua voi siirtää eteenpäin toiselle henkilölle.