Skip to main content

HIFK järjestää takuulla kesän hauskimmat futisleirit! Kesäloma lähtee hyvin käyntiin Tähtileirillä, joka järjestetään heti kesäkuussa koulujen loppumisen jälkeen.

Tähtileirille ovat tervetulleita 7-12-vuotiaat jalkapalloilijat seuraaviin ryhmiin jaettuina:

  •  Ryhmä 1: 2007-2009-syntyneet pelaajat
  •  Ryhmä 2: 2010-2012-syntyneet pelaajat

Valmennuksesta vastaa seuramme pätevät juniorivalmentajat ja vierailevina tähtinä seuran edustusjoukkueen pelaajat.

Viikon tavoitteena on tarjota jokaiselle osallistujalle paljon onnistuneita kokemuksia jalkapallon parissa, maagisia kikkoja sekä mukavaa oheistoimintaa ja muita yllätyksiä. Kasvatuksellista näkökulmaa ei ole myöskään unohdettu, vaan pelaajille on tarjolla arvokasta oppia muun muassa terveistä elämäntavoista ja ravinnosta.

Meille tavoitteet eivät ole vain sanahelinää. Kokemuksemme, tietämyksemme ja palavan intohimomme ansiosta uskallamme luvata lapsille unohtumattoman kokemuksen kuningaslajin eli jalkapallon parissa.

Viikon huipentaa jo perinteeksi muodostunut World-Cup!

Paneudumme valmentamiseen intohimolla ja sydämellä, sekä välitämme jokaisen lapsen jokaisesta hetkestä. Arvojamme ovat rakkaus sekä kunnioitus lajia kohtaan.

Tavoitteet saavutamme siis:

  •  Asialleen sydämellä omistautuneiden valmentajien ansiosta
  •  Laadukkaan ja hyvin suunnitellun ohjelman ansiosta. Lapset tykkäävät leikkimielisestä kisailusta, joten sitä siis teemme paljon!
  •  Vaalimalla tarkkaan mietittyjä arvojamme leirin jokaisena hetkenä. Arvojen tulee huokua tekemisestämme ulkopuolisen silmiinkin.

Leiripäivän aikataulu:
08.00 lapset voi tuoda leirille
09.00-11.00 ensimmäinen harjoitus
11.00-13.00 lounastauko
13.00-15.00 toinen harjoitus
15.00-16.00 lapset noudetaan leiriltä

Leiri järjestetään Väinämöisen kentällä Töölössä heti koulujen päättymisen jälkeen, eli 1.-5.6.2020.

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYY 17.05.2020!

Lisätietoa:

Leirin hinta on 185€/ viikko. Hintaan sisältyy kaksi kahden tunnin harjoitusta päivässä, lämmin lounas sekä yllätyspalkintoja. Varaa paikkasi ajoissa, sillä leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Nähdään kesällä!

ILMOITA LAPSESI TÄSTÄ!