Skip to main content

Lauantain HIFK-RoPS pelin yhteydessä HIFK järjesti valmentajille suunnatun koulutuksen, mihin pystyi osallistumaan riippumatta aiemmasta koulutus- tai seurataustasta. Koulutuskokonaisuus antoi valmentajille mahdollisuuden keskustella valmennukseen liittyvistä asioista ja yllätysvieraana saapui Suomen kansainvälisesti menestynein valmentaja, Martti Kuusela! Martti Kuusela on Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja sekä mm. Suomen mestari, Unkarin mestari ja on kerännyt useita palkintoja ja tunnustusta työstään jalkapallon parissa, kuten esimerkiksi nimitys jalkapalloilun Hall of Fameen. Suosiosta nauttinut valmennuskoulutus keräsi lähes 20 osallistujaa ja positiivista palautetta sai varsinkin se että valmentajat saivat kuulla niin menestyksekkään valmentajan kansainvälisen näkökulman, mutta myös pienemmän skaalan toiminnasta HIFK:n junioripääliköltä, Mikael Airavalta. Valmennuskoulutuksen jälkeen valmentajat jäivät seuraamaan HIFK:n voitokasta kamppailua RoPS:ia vastaan.

Valmennuskoulutuksen osallistujien lisäksi viimeistä kotipeliä olivat seuraamassa HIFK:n Treenaa Tähtien Kanssa -tehovalmennuskoulutuksen junioripelaajat. Hannu Patrosen, Jukka Halmeen sekä Arnold Origin alaisuudessa harjoitelleet juniorit saivat puoliajalla nautittavakseen syötävää ja juotavaa, sekä mahdollisuuden pyytää edustuksen pelaajilta nimikirjoitukset ja yhteiskuvat. TTK-juniorit, sekä HIFK:n vieraana peliin kutsutut FC Futuran junioripelaajat, osallistuivat myös Stadiumin pilkkuskabaan ja toimivat ottelussa kunniakkaasti pallopoikina ja -tyttöinä. Maalilukemin 2-0 voitetun ottelun jälkeen junioripelaajat pääsivät vielä edustuksen kanssa kentälle juhlimaan Klacken päädyssä voittoa!

Ykkösen kauden 2018 mestaruusjoukkueen pelaajat sekä taustajoukot kutsuttiin myös paikalle nauttimaan kotipelin tunnelmasta!