Skip to main content

HIFK järjestää valmentajille suunnatun koulutuskokonaisuuden, jossa tarjotaan valmentajille mahdollisuus päästä keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia valmennuksellisista asioista, sekä seuraamaan HIFK:n kauden viimeistä Veikkausliigaottelua RoPSia vastaan.

Valmentajakoulutukselle vieraaksi ja haastateltavaksi saamme entisen jalkapalloilijan ja Suomen kautta aikojen menestyneimmän jalkapallovalmentajan Martti Kuuselan. Kuusela on mm. voittanut Suomen mestaruuden Tähtirinnoissa ja luotsannut Suomen A-maajoukkuetta.

Valmennuskoulutus tapahtumaan voi osallistua riippumatta aiemmasta koulutus- tai seurataustasta. Ensimmäinen Treenaa Tähtien Kanssa-tehovalmennuskoulutus järjestetään 19.10 klo 13:45 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset tulee lähettää osoitteeseen  16.10 klo 12 mennessä. Tapahtuma järjestetään HIFK-RoPS ottelun yhteydessä Telia 5G-Areenalla