Skip to main content

HIFK järjestää valmentajille suunnatun koulutuskokonaisuuden, jossa tarjotaan valmentajille mahdollisuus päästä keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia valmennuksellisista asioista, sekä seuraamaan HIFK:n kauden viimeistä Veikkausliigaottelua RoPS:ia vastaan.

Tehovalmennuskoulutuksessa on mukana entinen SM-tason jalkapalloilija ja kansainvälisesti menestynein suomalainen jalkapallovalmentaja Martti Kuusela. Kuusela on voittanut SM-hopeaa sekä pronssia HIFK:n paidassa. Kuusela suoritti Fussball-Lehrer-tutkinnon Kölnissä, minkä jälkeen hän aloitti valmentajauransa Grankulla IFK:ssa, josta hän nousi HJK:n päävalmentajaksi. Seuraavana vuonna Kuusela löi valmentajana läpi, voittaen HJK:n kanssa Suomen mestaruuden vuonna 1981. Kuusela siirtyi välittömästi mestaruuden jälkeen Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajaksi. Kuusela oli lähellä johdattaa Suomen MM-kisoihin 1986, mutta Suomi jäi kahden pisteen päähän kisapaikasta. Maajoukkuepestin jälkeen Kuusela jatkoi uraansa mm. Tanskassa, Belgiassa, Unkarissa, Kreikassa, Kyproksella sekä Suomessa. Kuusela toimi myös YLE:n jalkapalloasiantuntijana.

Kuusela valittiin Suomen Palloliiton kunniakerhoon Gladiaattoreihin vuonna 2007 ja suomalaisen jalkapalloilun Hall of Fameen vuonna 2016. Vuonna 2015 hän sai Pro Urheilu -mitalin pitkästä ja ansiokkaasta urastaan jalkapallon parissa.

Valmennuskoulutustapahtumaan voi osallistua riippumatta aiemmasta koulutus- tai seurataustasta. Ensimmäinen Treenaa Tähtien Kanssa-tehovalmennuskoulutus järjestetään 19.10 klo 13:45 alkaen. Sitovat ilmoittautumiset tulee lähettää osoitteeseen 16.10 klo 12 mennessä. Tapahtuma on siihen osallistuville valmentajille maksuton, ja se järjestetään HIFK-RoPS ottelun yhteydessä Telia 5G-Areenalla. Tapahtumaan osallistuville tarjotaan lisäksi ilmainen sisäänpääsy yllämainittuun Veikkausliigaotteluun.