Skip to main content

Haemme tällä hetkellä useampaa valmentajaa eri ikäryhmiin. Treenaamme pääasiassa Väinämöisen kentällä.

– Tytöt 09/10 ja Tytöt 11 -joukkueille haemme valmentajia, joilta löytyy jo aikaisempaa kokemusta valmennuksesta. Muita meille tärkeitä ominaisuuksia ovat innostuneisuus, monipuolisuus, taito kannustaa ja rohkaista lapsia, kuin myös lasten tasavertainen kohtelu ja helposti lähestyttävyys.

– Tytöt 12/13 ja Tytöt 15 -joukkueille haemme valmentajia, joilla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kokemusta valmennuksesta, vaan arvostamme enemmän asennetta ja luonnetta sekä kykyä toimia lasten kanssa ohjaavana, turvallisena ja luotettavana aikuisena kivan harrastuksen parissa.

Meille on tärkeää, että olet valmis sitoutumaan seuraan ja joukkueeseen ja sinulla on valmentamisen lisäksi halua olla mukana kehittämässä tyttöjalkapalloilua seurassa. Ruotsin kielen taito on plussaa, mutta ei pakollinen.

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit olla HIFK:n tyttöjoukkueen valmentaja, laita vapaamuotoinen kertomus itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen