Skip to main content

Marraskuussa sarjatoimintansa aloittava futiskoulu etsii vastuuvalmentajaa ryhmälle motivoituneita jalkapalloharrastuksen aloittaineita naisia. Syyskuussa startannut naisten futiskoulu jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka molemmat nähdään pelaamassa harrastesarjoissa ensi kaudesta lähtien.
Tavoitteena joukkueilla ja vastuuvalmentajilla on ylläpitää naisten tasaista kehitystä ja aloittaa tavoitteellinen ja aktiivinen harjoittelu, sekä alemmilla sarjatasoilla pelaaminen. Etsinnässä on siis innostava ja rohkaiseva valmentaja, joka on valmis sitoutumaan joukkueen toimintaan marraskuusta lähtien. Aikaisempaa kokemusta valmentamisesta ei vaadita vastuuvalmentajalta, mutta odotamme sinulta kannustavaa asennetta mukavan harrastuksen parissa. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen