Skip to main content

HIFK Stadin mimmit perustaa uuden harrastepohjaisen naisten joukkueen! Toiminta alkaa kevyesti futiskoulun merkeissä, joten jos olet miettinyt uuden harrastuksen aloittamista, tässä on oiva mahdollisuus siihen! Joukkueeseen voi liittyä aiemmasta jalkapallotaustasta huolimatta, eli vaikka et olisi koskaan aikaisemmin pelannut jalkapalloa, olet tervetullut aloittamaan jalkapallon HIFK:ssa! Mukaan tarvitset ainoastaan ulkoliikuntaan soveltuvat vaatteet.

Ohjatut harjoitukset alkavat sunnuntaina 1.9.2019 klo: 11.45-13.00 Kallion kentällä (Brahen kenttä, Helsinginkatu 25). Futiskoulutoimintaa jatketaan 20.10. asti, jolloin pidämme viimeisen tapahtuman tämän kauden osalta. Kasaamme tämän futiskoulun pohjalta uuden harrastejoukkueen, joka jatkaa toimintaansa joukkueena kaudelle 2020. Jalkapallokoulun hinta on 20€ / pelaaja, sisältäen 8 harjoituskertaa. Maksuohjeet tulee ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisäksi, lupaamme tarjota kaikille mukaan osallistuville pelaajille pääsylipun yhteen vapaavalintaiseen HIFK:n Veikkausliiga 2019 kotiotteluun.

Ilmoittautumiset sekä lisäkysymykset voi laittaa osoitteeseen:

Tai numeroon:
050 3257110