Skip to main content

Toissa viikon maanantaina käynnistyi Arnold Origin maalivahtileiri, minne osallistui nuoria ja innokkaita maalivahteja. Vaatimustaso asetettiin korkealla ja se kantoi myös hedelmää, nimittäin nuoret ottivat isoja harppauksia eteenpäin maalivahti urillaan. Mukaan osallistui niin HIFK:n omia junioreita, sekä seuran ulkopuoleltakin tulleita maalivahteja.

Maalivahtileiri on saanut jo hyvää palautetta ja haluamme jatkaa nuorten maalivahtien kouluttamista ja kehittämistä yhdessä Arnoldin kanssa. Syyskuun alusta alkaen aloitamme säännöllisen talentti maalivahtien koulutusohjelman, josta tulee vielä lisäinfoa myöhemmin.

Lopuksi vielä Origin mietteet leiristä.

-Haluan ensiksi sanoa, että nautin leiristä ja nuorten kanssa työskentelystä erittäin paljon. Oli todella inspiroivaa nähdä kuinka maalivahdit tulivat motivoituneina paikalle ja toivat laatua treenaamiseen päivittäin. Tämä teki helpommaksi myös minulle tulla treeneihin auttamaan heitä kehittymään. Kova työ ja keskittyminen, jota nuoret esittivät, näkyi leirin lopussa, sillä he kehittyivät suunnattomasti. Oli mahtavaa olla leirillä mukana ja odotan innolla tulevia maalivahtitreenejä.