Skip to main content

HIFK tiedottaa tehneensä yksivuotisen jatkosopimuksen seuran kapteenin Hannu Patrosen kanssa. Talvella HIFK:hon siirtynyt Patronen on ollut todella suuri palanen joukkuetta, edusten tähtirintoja 15 kertaa Veikkausliigassa, ja oli myös vahvasti mukana rikkomassa seuraennätystä.

– HIFK on hieno seura ja näen joukkueessa paljon potentiaalia, joten olen erittäin onnellinen saadessani edustaa IFK:ta jatkossakin, ja toivon että pystymme seuraavina vuosina kehittämään joukkuetta ja seuraa entisestään, kommentoi kippari Patronen.

– Tulevan kauden joukkueen rakentaminen on nojannut samoihin perusarvoihin kuten kuluvan vuoden joukkueenkin toiminta on perustunut, ja Hannu edustaa erityisen hyvin kaikkia näitä arvoja. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme nauttia kentällä Hannun johtajuudesta myös tulevalla kaudella, kommentoi seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Patronen saa sopimuksen mukana myös uuden työtehtävän Tähtirinnoissa, ja tulee tekemään töitä seuran taustajoukoissa, syyskuusta eteenpäin urheilutoimenkehittäjänä. Kokeneen topparin tehtäviin kuuluu junioreiden pelaajakehityksessä vahvasti mukana oleminen, johon kuuluu erityisesti ns. tehoryhmätoiminta sekä pelaajakehityksen suunnittelua valmennuksen kehitysryhmän jäsenenä. Hänellä tulee olemaan myös vahva rooli yhteistyöseurojen kanssa toimimisessa ja uusien yhteistyömahdollisuuksien kartoittamisessa.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin mukaan muutos tulee näkymään seuran päivittäisessä toiminnassa, ja näkee Hannun uuden työnkuvan vain positiivisena asiana.

– Seuran pitkäjänteisen kehityssuunnitelman uudistukset alkavat tulevina kuukausina näkyä entistä vahvemmin päivittäisessä toiminnassa ja yksi merkittävä positiivinen asia on tietenkin Hannun saaminen mukaan kehitystyöhön, sanoi Lönnström.

Uusi työnkuva ei tule vaikuttamaan kapteenin vastuisiin kentällä, mutta lisää niitä sen ulkopuolella, ja tuo hänet jalkapallon ohella seuran sisäiseen työhön mukaan.