Skip to main content

Piia Sinervo liittyy HIFK:n edustusjoukkueen taustatiimiin

Sinervo on jo aiemmin ollut seuran toiminnassa mukana, ja hän on tehnyt mittaamattoman arvokasta työtä IFK-yleisurheilun puolella. Lisäksi hän on toiminut useiden maajoukkuetason urheilijoiden kanssa kahdeksan vuoden ajan. Hänen tehtäviinsä HIFK Fotbollissa kuuluu vastata joukkueen terveydentilan seurannasta, palautumisesta, harjoitteluun ja peleihin valmistautumisesta, yleisestä terveyden edistämisestä sekä muista kehonhuollollisista asioista.

– Ajattelen, että vierivä kivi ei sammaloidu ja otinkin uuden haasteen innolla vastaan. Joukkueen kuntoutus- ja hoitoketjussa mukana oleminen on minulle uutta, mutta olen usean vuoden ajan toiminut yleisurheilun ja sitä kautta yksilöurheilijoiden lihashuoltajana harjoitus-, kilpailu- ja leiriolosuhteissa. Joukkueurheilu on tuttua vain poikani jääkiekkoharrastuksen kautta, Sinervo kertoo.

Tervetuloa mukaan Piia!