Skip to main content

Kuvassa takarivissä valmentaja Emil Kostiainen ja joukkueen kummipelaaja Arnold Origi.

Tervetuloa kokeilemaan jalkapalloharrastusta HIFK TP12 -joukkueeseen elokuun ajaksi ilman pelkoa kustannuksista ja sitoutumisesta.

Joukkueemme harjoittelee kahdesti viikossa. Maanantaisin harjoitukset pidetään Väinämöisen kentän tekonurmella klo 18:00-19:00 ja lauantaisin samassa paikassa klo 10:30-11:30. Joukkue vetäytyi ansaitsemalleen uinti- ja jätskilomalle Helsinki Cupin jälkeen, harjoitukset jatkuvat taas lauantaina 27.7.2019.

Joukkue on sekajoukkue, jossa pojat ja tytöt harjoittelevat ja pelaavat yhdessä ryhmässä. Tapahtumat koostuvat hauskoista leikeistä ja peleistä, joiden avulla harjoittelemme huomaamatta liikunnallisia taitoja ja teemme tuttavuutta pallon ja pelin saloihin.

Valmennuksesta vastaavat seuran koulutetut juniorivalmentajat. Toiminta on kaksikielistä ja pyrimme siihen, että suomen lisäksi kommunikoimme jokaisessa tapahtumassa myös ruotsin kielellä.

Huomaathan, että pelaajat ovat vakuutettuja seuran toimesta vasta jäsenmaksun maksettuaan. Huolehdithan vakuutusturvasta, sillä vakuutus on lasten seuratoiminnassa pakollinen.

Ilmoita lapsesi mukaan kotisivuiltamme: hifkfotboll.fi/juniorit/hifk12

Vastaan mielelläni heränneisiin kysymyksiin sähköpostitse

Tervetuloa mukaan!