Skip to main content

HIFK:n ja Tobias Viben tiet erkanevat

HIFK ja norjalainen keskuspuolustaja Tobias Vibe ovat yhteisymmärryksessä päättäneet purkaa pelaajasopimuksensa, ja näin ollen pelaajan ura jatkuu uudessa osoitteessa. Tämän kauden HIFK:n takalinjoilla puolustanut Vibe ehti edustaa joukkuetta kahdeksan Veikkausliigaottelun verran. Hän tulee olemaan vahvistus uudelle seuralleen ja on herättänyt mielenkiintoa Euroopan ulkopuolellakin.

Isokokoisena ja hyvänä kaksinkamppailijana tunnettu puolustaja oli hieman pettynyt esitykseensä Helsingissä, mutta on kiitollinen saadessaan mahdollisuuden edustaa HIFK:ta.

– Peliesityksieni suhteen en ihan onnistunut kuten halusin, mutta jalkapallossa tällaista tapahtuu ja elämä jatkuu. Minulla on perhe Norjassa ja odotan jo näkeväni heitä. Haluan kiittää vielä HIFK:n organisaatiota, faneja ja erityisesti Mika Lönnströmiä, hän auttoi minua saamaan tämän mahdollisuuden pelata täällä ja olen kiitollinen siitä, Vibe sanoo.

Haluamme kiittää Tobiasta hänen ajastaan Helsingissä ja toivotamme hänelle onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin!

Lisäksi HIFK:ssa alkukauden lainasopimuksella pelannut hyökkääjä Foday Manneh on palannut Vejle Boldklubin riveihin. 19-vuotias gambialainen pelasi neljässä Veikkausliigaottelussa tämän kauden aikana. Kiitämme myös Fodayta HIFK-ajastaan, ja toivotamme hänellekin hyvää jatkoa uusien haasteiden parissa!

Teksti: Valtteri Tuomisto