Skip to main content

HIFK Fotboll ja Erikson Carlos Batista dos Santos, eli Tiquinho, ovat solmineet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Tiquinho tuo joukkueeseen runsaasti vaarallisuutta sekä tehoja hyökkäykseen, sillä brassikärki on kuluneella kaudella ollut seuran paras pistemies kolmella maalilla ja kahdella maalisyötöllä.

Helsinkiin jääminen oli Tiquinholle luonnollinen valinta:

– Olen nauttinut elämästä Helsingissä, se on kaunis kaupunki, joka on täynnä mukavia ihmisiä. En ole löytänyt vielä mitään mistä en pitäisi täällä. Eniten olen nauttinut olostani joukkueessa. Olen saanut paljon hyviä ystäviä seurasta, joiden kanssa olemme todella läheisiä. Haluan saavuttaa todella paljon HIFK:ssa jo tällä kaudella. Haluan vielä kiittää kannattajia siitä, miten he toivottivat minut tervetulleeksi seuraan. Olen ollut monessa paikassa katsomassa ja pelaamassa jalkapalloa, ja meillä on kaikkein parhaat kannattajat. On kunnia pelata HIFK:ssa, Tiquinho kertoo tunnelmistaan jatkosopimuksesta.

Tämän lisäksi HIFK on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen maalivahdin Martti Puolakaisen kanssa. Puolakainen on esiintynyt Viron nuorten maajoukkueessa, mutta suurimman osan urastaan hän on pelannut Suomessa alemmalla sarjatasolla. Puolakainen on harjoitellut joukkueen mukana jo viimeiset puoli vuotta, sekä pelannut harjoitusotteluita.

– Todella hyvät fiilikset sopimuksesta! Olen ollut joukkueen mukana tammikuusta lähtien ja tehnyt päivittäin kovasti töitä! Olen nähnyt päivittäiset tekemiset ja ne sai minut haluamaan olla osana HIFK:ta, Puolakainen sanoo.

Teksti: Frans Danakas