Skip to main content

Jälleen kerran HIFK:n laadukas puolustuspelaaminen on huomioitu myös seuran ulkopuolella. Tällä kertaa Veikkausliigan kesäkuun kuukauden joukkueeseen valittiin HIFK:sta puolustaja Hassan Sesay sekä keskikenttäpelaaja Jani Bäckman. Kesäkuussa HIFK pelasi vain kaksi ottelua maaottelutauon vuoksi ja Sesay sekä Bäckman pelasivat kumpikin täydet minuutit molemmissa otteluissa. Näissä kahdessa ottelussa HIFK ei päästänyt maaliakaan, SJK kaatui lukemin 1-0 ja Lahdessa jäätiin 0-0 lukemiin. HIFK:n organisaatio haluaa onnitella loistavasti
pelanneita Jania ja Hassania.

Seuraavan kerran voitte nähdä Janin sekä Hassanin paikan päällä HIFK:n kivikovassa puolustuksessa 21.7, kun HIFK saa vieraita Rovaniemeltä. Liput HIFK-RoPs matsiin löydät osoitteesta ticketmaster.fi/hifkfotboll

Kuukauden pelaajaksi valittiin Ilveksen Lauri Ala-Myllymäki. Kuukauden valmentajaksi on valittu myös Ilveksestä Jarkko Wiss.