Skip to main content

Kauden avaus lähestyy ja HIFK:n ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina vieraskentällä. Kotona pelataan tasan kahden viikon päästä, joten tiedotamme siksi nyt kausikorttimyynnin loppuvaiheesta.

Jos olet tilannut kausikortin Ticketmasterin kautta ennen 28.2., eikä korttia vielä ole toimitettu, sinun tulee mahdollisimman pian ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen . Ilmoita aina asiakasnumerosi kun otat meihin yhteyttä, niin pystymme hoitamaan asiasi nopeammin.

Jos olet uusinut edelliskauden korttisi kauppa.hifkfotboll.fi-sivuston kautta, tämän kauden ottelut ladataan kortille automaattisesti. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla meihin sähköpostitse yhteydessä osoitteeseen .

Maaliskuun aikana tilatut kortit postitetaan tilaajille tämän viikon aikana.

Mikäli et vielä ole tilannut kausikorttia, mutta olet aikeissa tilata, tulisi tilaus siinä tapauksessa tehdä tämän viikon aikana (viimeistään sunnuntaina 7.4.), jotta kortit ehtivät perille ennen ensimmäistä kotiottelua. HUOM! Aiemmasta tiedosta poiketen olemme pidentäneet tätä takarajaa perjantaista 5.4. kahdella päivällä eteenpäin.

Kausikortin tilaaminen on tämänkin jälkeen vielä mahdollista, mutta 8.-18.4. välillä tilatut kortit ehtivät perille vasta FC Honka-otteluun (29.4.) mennessä. Tästä eteenpäin meillä ei ole tiettyjä päivämääriä takarajana, mutta kortit tulisi tilata viimeistään viisi päivää ennen seuraavaa kotiottelua, jotta ne ehditään toimittaa perille ajoissa.