Skip to main content

Edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen alkoi maanantaina Talin hallissa. Testipelaajilla täydennetyssä ryhmässä valmistaudutaan lauantaina pelattavaan Ilves -harjoitusotteluun Tampereella. Testipelaajia on mukana noin 15. Ensimmäinen testipelaajien ryhmä harjoittelee joukkueen mukana maanantaina sekä tiistaina ja toinen ryhmä torstaina ja perjantaina. Pirkkahallissa käytyyn otteluun päättyy myös testipelaajien kokeilujakso.

Joukkueenjohtaja Olli Orvasto on mielissään harjoituskauden alkamisesta ja omasta mahdollisuudesta olla mukana seurassa.

”Tuntuu hienolta olla IFK:ssa ja erityisen hienoa on päästä mukaan tähän yhteisöön. Pitkältä tuntuvan tauon jälkeen ensimmäinen pallollinen harjoitus on nyt takana. Meno oli tietysti tauon jälkeen innostunutta ja vauhtia riitti. Tällä viikolla on mukana vielä paljon testipelaajia ja tätä silmällä pitäen harjoituksissa pelataan melko paljon. Tämä viikko huipentuu harjoitusotteluun Ilvestä vastaan. Osa testipelaajista nähdään siellä tositoimissa.”

Myös uutena seurassa aloittanut joukkueen fysioterapeutti Risto-Matti Toivonen yhtyy Orvaston kommentteihin vuoden ensimmäisten treenien jälkeen.

”Ensimmäiset viikot ovat aina hektistä aikaa, mutta hienolta on tuntunut vihdoin aloittaa valmistautuminen uuteen kauteen. Valmennuksen osalta meillä on loistava porukka kasassa ja kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään. Testipelaajien joukosta löytyy myös potentiaalisia pelaajia. Sopimuspelaajien kanssa aloitettiin hiljalleen totuttautuminen rasitukseen fyysiseen- sekä pallollisen harjoittelun kautta.”