Skip to main content

HIFK julkisti tiistaina Kevin Larssonin, 17, siirtymisen punapaitaan. Lehdistötiedotteessa Larsson mainitsi unelmoineensa pitkään jalkapallon pelaamisesta HIFK:n paidassa. Tässä unelmassa on kyse nimenomaan jalkapallosta, sillä Larsson on nuoresta iästään huolimatta jo ehtinyt pelata mittavan uran HIFK:ssa – jääpallon puolella.

Larsson on mm. voittanut Suomen mestaruuden P15-sarjassa (2016), SM-hopeaa P17-sarjassa (2018) sekä SM-pronssia P17-sarjassa (2017) HIFK:ta edustaen. Hän on myös pelannut joitakin kertoja Suomen juniorimaajoukkueissa ja voittanut MM-pronssia Suomen paidassa P15-ikäisenä. Kevin teki kyseisessä turnauksessa viisi maalia, joista kolme nähtiin pronssiottelussa Viroa vastaan.

Kevin on lisäksi HIFK:n jääpallojaoston pitkäaikaisen luottopelaajan ja Suomen mestarin (2010) Rolf Larssonin veljenpoika.

Nähtäväksi jää, tuleeko Kevinistä seuraava Peter Standertskjöld-Nordenstam, eli IFK:lainen niin kesällä kuin talvellakin, mutta tällä hetkellä tähtäin on täysillä jalkapallossa ja tulevassa Veikkausliigakaudessa.