Skip to main content

HIFK Fotbollin edustusjoukkueen huoltajana viime kaudella toiminut Ludovic Thune jatkaa toimessaan myös alkavalla Veikkausliiga kaudella.

– Olen luonnollisesti iloinen sopimuksesta ja siitä, että olen osa joukkuetta. Kun saavuin ensi kertaa seuraan kaikki ottivat minut todella hyvin vastaan. Yritän tehdä parhaani auttaakseni joukkuetta. Olen myös erittäin iloinen voidessani jatkaa seikkailua joukkueen kanssa tällä kaudella ja odotan innolla, että pääsen taas mukaan hommiin ja näkemään pelaajia sekä valmentajia, ranskalainen kertoo.

HIFK Fotbolls materialförvaltare fortsätter

Ludovic Thune, som började jobba för HIFK Fotbolle förra året, kommer fortsätta som materialförvaltare även inkommande säsong.

– Jag är givetvist glad över kontraktet och att jag får fortsätta vara en del av laget. Då jag började jobba fick jag ett varmt välkomnande. Jag kommer göra mitt bästa för att hjälpa laget. Jag är också glad över att få fortsätta äventyret med laget och jag väntar på att försäsongen ska dra igång, så att jag får träffa spelarna och ledarna igen, berättar fransmannen.