Skip to main content

Teemu Kankkunen jatkaa HIFK Fotbollin valmennustiimissä myös kaudella 2019.

Kuluneella kaudella HIFK:n Ykkösen voittajaksi valmentanut Kankkunen solmi 1+1 vuotisen valmentajasopimuksen HIFK:n kanssa.

Tema on hakenut SPL:n korkeimpaan koulutukseen ja tulevan kauden aikana tarkoituksena on myös suorittaa UEFA Pro tutkinto.
Toimistolla yhteistyön jatkaminen Kankkusen kanssa otettiin tyytyväisinä vastaan.
Tema on tehnyt meillä loistavaa työtä usemman kauden ajan, ja halusimme ehdottomasti hänen jatkavan. Tämä on IFK:lle loistava juttu, kommentoi HIFK Fotbollin hallituksen puheenjohtaja Christoffer Perret.

Seuran toiminnassa ovat viime aikoina puhaltaneet positiiviset muutoksen tuulet, mutta tutun valmentajan jatkaminen otettiin myös pitkäjänteisyyden kannalta ilolla vastaan.
Valmentajan tärkein tehtävä edustustasolla on tehdä tulosta, Tema onnistui tässä viime kaudella loistavasti. Lisäksi halusimme tietenkin varmistaa, että edustusjoukkueen taustojen osalta säilyi jatkuvuus, joten olemme erittäin tyytyväisiä sopimuksesta, sanoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Teemu Kankkunen oli myös erittäin tyytyväinen nopeasti syntyneeseen sopimukseen.
Olen tyytyväinen, koska pystyn jatkamaan jalkapallon parissa 100% ja sain seuralta mahdollisuuden kouluttaa itseäni  valmentajana sekä tietenkin hienosta mahdollisuudesta jatkaa IFK:n kanssa Veikkausliigassa, mietti Kankkunen.