Skip to main content

Tule mukaan kauden 2019 avausmatkalle Saksaan

Toivotamme kaikki mukaan kanssamme IFK-henkiselle fudismatkalle Saksan Hampuriin!

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla HIFK Fotboll ja Kristina Cruises järjestävät HIFK:n 2019 Veikkausliigan virallisen kauden avausmatkan. Matkan ohjelmasta vastaa IFK ja luvassa on infofmaatiota seuran toiminnasta ja tulevaisuuden suunnitelmista sekä alkavan kauden taustoista, sekä tietenkin paikallinen huippuluokan fudisottelu!

Matkalle mukaan lähtevät ovat seuran taustahenkilöitä, toiminnan tukena olevia tahoja sekä kannattajia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki innokkaat IFK:n ja jalkapallon ystävät!

Matkan ohjelmassa on toistaiseksi vielä avoin ottelu Saksan (1/2) Bundesliigassa. Matkaan lähdetään perjantaina 1.3.2019 Lennolla Helsingistä Hampuriin klo 7:30 ja paluu tapahtuu yhteistyökumppanimme Finnlinesin laivalla joka on maanataina 4.3. Vuosaaren satamassa klo 9:00.

Matkan hinta riippuu paluumatkalle valittavasta hyttiluokasta:

LUX-luokka parivuoteella 1 hh 905 eur/hlö tai 2 hh 715 eur/hlö
A-luokka parivuoteella 1 hh 805 eur/hlö tai 2 hh 655 eur/hlö
A-luokka erillisvuoteilla 1 hh 755 eur/hlö tai 2 hh 625 / hlö
B-luokka sisähytti 1 hh 675 eur/hlö tai 2 hh 575 eur/hlö

Hintaan sisältyy: Finnairin lennot Helsinki-Hampuri, Hotellimajoitus Hampurissa sis. aamiainen, Laivamatka Travemunde-Helsinki valitussa hyttiluokassa ruokailuineen, Kristina-matkanjohtajan palvelut sekä IFK:n ohjelma sekä ohjelmaan kuuluvat kuljetukset kohteessa.

Hintaan ei sisälly ottelulippuja, muita ruokailuja eikä retkiä tai vierailukäynneistä aiheutuvia kuluja.(otteluajankohta sekä ottelulipun hinta vahvistuu myöhemmin, kun Bundesliigan otteluajankohta ja -paikka lopullisesti varmistuu.)

Ilmoittautumiset suoraan Kristina Cruises, osoitteeseen elisa.alho@kristinacruises.com  tai soittamalla 05 – 211 44 (ma-pe klo 10-16)

Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään seuraavat tiedot:

Lähtijöiden määrä, hyttiluokka,
lähtijöiden nimi/nimet, postiosoite, s-postiosoite, puhelinnumero ja syntymäaika.