Skip to main content

Tiistaina nauhoitettiin seuraavat Radio Röda jaksot Elisa Kulmassa

Iltapäivä Elisa Kulmassa oli jälleen punainen kun Joose Berglundin ja Mika Lönnströmin juontamassa Radio Rödassa käsiteltiin mm. tulevaa veikkausliiga kautta. Podcastissa vieraina oli Henrik Vuoksenmaa Stadin Kingeistä ja HIFK Fotbollin yhteistyökumppanilta Rockstars Energydrinksiltä Derek Werner. Podcast avattiin Kingi haastattelulla. Podcastiin Kingeiltä saapui Henrik Vuoksenmaa.

Henrik Vuoksenmaan kanssa käsiteltiin mm. mitä fudiskannattajalle merkitsee Stadilaisuus ja mitä on ”kannattajakulttuuri”. Kingi haastattelun jälkeen podcastiin saapui enerigajuoma brändin Rockstar Energydrinkin myyntikanavajohtaja Derek Werner. Derek Wernerin kanssa puhuttiin siitä, mitä HIFK merkitsee energiajuoma brändille ja millaisia tavoitteita tulevaisuudessa yhteistyössä on yritykselle. Podcastin loppussa HIFK Fotbollin urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kertoi HIFK edustuksen tuoreimpia kuulumisia.

Tulevalla viikolla esitetään Radio Rödan ensimmäinen jakso Radio Helsingissä.