Skip to main content

Miesten Ykkösen kaudesta jäljellä kaksi kierrosta!

Lauantaina 20.10. HIFK pelaa sarjakauden viimeisen kotiottelun ja vastakkain ovat joukkueet jotka taistelevat keskenään kynsin ja hampain suorasta noususta Veikkausliigaan.

Maaottelutauko tuli hyvään saumaan, joten saimme paranneltua kolhuja, sekä palauteltua kroppaa ja pääkoppaa viimeisiin koitoksiin. Viime viikolla treenasimme hieman normaalia vähemmän, joten nyt päästään virkeinä keskittymään tulevaan treeniviikkoon ja KPV-peliin. Joukkueen tilanne on kokonaisuudessa varsin hyvä, vaikka parilla pelaajalla on ollutkin pientä vammaa. Toivotaan, että saadaan kaikki pelikykyisiksi ja joukkue sellaiseen iskuun, että sarjan johtaja vaihtuu lauantaina. Hieno peli ja tapahtuma tulossa,” – kommentoi IFK:n päävalmentaja Teemu Kankkunen.

Kokkolan kohtaamista odottaa myös innolla täksi kaudeksi nimenomaan KPV:stä Helsinkiin siirtynyt keskikenttäpelaaja Nando Cozar Torres, “Kokkolassa sain paljon hyviä ystäviä ja oli minulle iso ja tärkeä kokemus olla mukana tuossa joukkueessa, vaikka loukkaantuminen pilasikin kauden.”

Nando kokee löytäneensä kuitenkin uuden perheen IFK:ssa ja on tyytyväinen että siirtyi tälle kaudelle tähtirintoihin.
Tällä hetkellä tuntuu todella hyvältä olla täällä ja tunnen kuin olisin ollut seurassa jo pidempään kuin yhden kauden ja se johtuu siitä että olen saanut todella paljon kannatusta faneilta ja muilta pelaajilta. Kausi on ollut on mielestäni hyvä vaikka olisimmekin voineet saada enemmän pisteitä kasaan jo aiemmin, mutta toisaalta tätä on jalkapallo ja nyt seuraavassa ottelussa teemme kaikkemme jotta saadaan ottelusta kolme pistettä.

Meidän pitää olla nälkäisiä ottelussa heti ensimmäisestä minuutista alkaen, sillä sanoisin että tämän ottelun voittaja on 80% varmuudella myös Ykkösen voittaja”, Espanjalainen kommentoi tulevaa koitosta.

Lauantaina 20.10. HIFK – KPV (Telia 5 G Areena) klo 14:00

FLABAT FIKKAAN TICKETMASTERISTA