Skip to main content

Huomenna ollaan jälleen ”On Air” – kun Radio Rödan lähetys tärähtää ilmoille Radio Helsingin aamussa alkaen klo 8:20.

Ohjelmassa on luvassa suoraa puhetta ei ainoastaan jalkapallosta, vaan hyppäämme suoraan yli lajirajojen sukeltaen pintaa syvemmälle suoraan huippu-urheilun, kannattajakulttuurin ja stadilaisuuden sydämeen.

Radio Rödan juontajana toimii pitkän linjan toimittaja ja IFK -kannattaja Joose Berglund, juontajaparinaan HIFK Fotbollin urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Toisen jakson vieraana on vapaaottelija Suvi Salmimies, jonka kanssa vaihdetaan ajatuksia urheilusta ja itsensä kehittämiseen vaadittavasta intohimosta, suomalaisen urheilukulttuurin piirteistä ja siitä miten raha vaikuttaa nais-ammattiurheilijan arkeen.

Tavataan Radio Helsingin aalloilla!