Skip to main content

Vieraskatsomo siirtyy eteläpäätyyn

KPV:n kannattajille myytyjen lippujen suuren kysynnän vuoksi vieraskannattajat sijoitetaan ennakkotiedoista poiketen omaan katsomoon.

Vieraskannattajille myytyjen fanilippujen myyntitahti on ollut erittäin positiivista. Lippuja on myyty jo yli 200 kpl ja on odotettavissa että KPV kannattajien lipunmyynti ylittää vielä 300:n rajapyykin. Vieraskannattajien määrän noustessa uudelle sataluvulle, aiheuttaa se järjestelyihin muutoksia. Aiemmin tällä kaudella vieraskannattajille osoitettu paikka, katsomonlohko 101-102, käy fasiliteettien osalta liian pieneksi. Myyntipisteen rakentaminen ja anniskelualueen vaatima tila, aiheuttaa nykyisessä paikassaan tilanpuutteen, jonka johdosta järjestäjä on päättänyt yhdessä KPV-kannattajien kanssa siirtää fanikatsomon eteläpäätyyn.

Eteläpääty on varattu ainoastaan KPV-kannattajille ja heille on käytössä oma sisääntuloportti. Alueella on valmiina myyntikioski ja anniskelualue, sekä riittävän isot wc-tilat. Fanikatsomon paikan siirrolla järjestäjä pystyy takaamaan riittävät taustatilat yleisölle ja fasiliteeteille, jolloin katsojillekkin saadaan mukavampi ottelukokemus taattua.

Nyt jo pääsylippunsa hankkineiden katsojien ei tarvitse tehdä mitään omille pääsylipuilleen. Lunastetut liput käyvät uuden järjestelyn myötä siis suoraan eteläkatsomoon. EDIT. Aiemmin vieraskannattajien 101-102 katsomoon paikkansa varanneet saavat uudet liput eteläpäädyn paikoille sähköpostilla perjantaina aamupäivällä.

HIFK Fotboll pahoittelee muutoksesta katsojille mahdollisesti aiheutunutta vaivaa.

Kaikki eteläkatsomon paikat ovat numeroimattomia. Paikkoja on huomattavasti enemmän kuin lohkoissa 101+102 joten jokaiselle riittää istuma- tai seisomapaikkoja.

Eteläkatsomon katsomolohkoihin saa helposti järjesteltyä omat lohkot pelkästään seisoville että istuville katsojille. Tällä voidaan varmistaa ettei kukaan seiso toisten edessä ja taataan istuvien katsojien näkyvyys.

Jos kuitenkin uudet järjestelyt eivät miellytä, niin lippunsa jo hankkineet voivat etukäteen upgreidata pääkatsomon normaalihintaiseen pääsylippuun lähimmässä Ticketmasterin lippujen jälleenmyyntipisteissä. (maksamalla lippujen hintaerotuksen)