Skip to main content

Huomioitavaa lauantaina pelattavan ottelun ympärillä

Miesten Ykkösen kauden suurimman matsin lipunmyynti on käynyt kuumana ja odotettavissa onkin loppuunmyydyt katsomot

Loppuun on myyty jo VIP-ravintola eli Kamratstugan, pääkatsomossa on vielä noin 300 istumapaikkaa jäljellä. Alunperin KPV -kannattajille varatut katsomon osat 101-102 (Pääkatsomon eteläisin osa) vapautuvat perjantaina aamupäivällä takaisin vapaaseen myyntiin, kun vieraskannattajille avataan eteläpäädystä omat lohkonsa.

IFK Klackenista ennakkoon on myyty noin puolet paikoista, sen lisäksi vieraskannattajien päädyssä on viel KPV-fanien joukossa tilaa, mutta myös vieraskatsomon lipunmyynti käy kuumana ja lippuja onkin myyty jo liki 300 kpl:tta.

Pääkatsomon ylätasoa sekä itäkatsomoa ei tapahtumaan tulla avaamaan enää tässä vaiheessa.

Pysäköinnissä poikkeuksia!
Viikonloppuna Helsingin jäähallissa järjestettävä International Horse Show aiheuttaa muutoksia normaaleihin pysäköinti -järjestelyihin Töölössä. Jäähallin sekä Auroran sairaalan parkkipaikat ovat suljettu, joten HIFK-KPV otteluun saapuvia katsojia kehoitetaan saapumaan hyvissä ajoin paikalle käyttäen mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Samaan aikaan pelataan myös legendaarinen Palis Cup Töölön Pallokentillä

PS. Uudet IFK-hupparit ovat myös menneet kuin kuumille kiville, loput hupparipaidat ovat myynnissä ennen ottelua Bollis Bar & Bistron edessä olevalla fanimyyntikojulla. Jäljellä on vielä rajoitettu erä kokoja (XS, S ja M -koot), lisäksi löydät fanimyyntipisteeltä mm. IFK -huivit ja -pipot sekä Matchkamraten -käsiohjelmat.
KLIKKAA TÄSTÄ LIPPU SYKSYN KUUMIMAPAAN TAISTELUUN