Skip to main content

Maanantaina tärkeät pisteet jaossa

Viikko sitten kauden ensimmäisen kotitappion kärsinyt HIFK voitonnälkäisenä kauden kolmanteen paikalliskamppailuun

Klubi 04 otti yllättäen voiton Kotkan Arto Tolsa Areenalla viikko sitten ja ilmoittautui vielä mukaan taisteluun sarjapaikasta. KTP ehti hävitä tuon jälkeen vielä AC Oululle ja on näin ollen mukana tiukassa putoamiskamppailussa, jossa kuitenkin pahimmassa ahdingossa ovat nimenomaan Klubi04 sarjan viimeisenä, sekä JJK että AC Kajaani. Sarjan 22. kierroksen viimeinen ottelu on molemmille joukkueille tärkeä, sillä voitolla Klubi nousisi tasapisteisiin JJK:n kanssa vain kahden pisteen päähän Kajaanilaisista.

Kolmanneksi pudonneelle IFK:lle puolestaan kahden perättäisen tappion jälkeen kelpaa ainoastaan voitto, jotta se pysyy edellä olevien EIF:n ja ykköseksi nousseen KPV:n perässä. Samalla myös nyt jo neljännen perättäisen voiton ottanut FF Jaro ja yhdeksän tappiotonta ottelua pelannut AC Oulu ovat jälleen mukana nousutaistelussa, aivan IFK:n kannoilla.

HIFK:n päävalmentaja Teemu Kankkusen mietteet ennen ottelua ovat odottavaiset vastustajan kokoonpanoa ajatellen: -”Taas pelataan Klubia vastaan, toisen kerran varsin lyhyen ajan sisään. Jää jälleen nähtäväksi, vahvistuuko nuori ja pelaava ryhmä kuinka monella edustuksen pelaajalla. Joka tapauksessa vastassa on joukkueellinen taitavia nuoria, joilla monella on hyvä tulevaisuus edessä jalkapalloilijoina. He pelaavat hyvällä itseluottamuksella ja ovat osoittaneet, että pystyvät omilla vahvuuksillaan haastamaan jokaisen tässä sarjassa.”

Viikon takaisesta Jaro-ottelusta Kankkusen ryhmä saa mukaan jälleen mm. pelikieltonsa kärsineet Jani Bäckmanin ja Jukka Halmeen. ”Meidän tilanne muuttuu Jaro-pelistä sen verran, että saamme Bäckmanin, Halmeen, Mustosen ja Kuusijärven mukaan. Matias Hännisen pelikykyisyys sitä vastoin on kysymysmerkki vielä tässä vaiheessa. Myös Tuukka Kurki ja O-P Jurvainen jatkavat toipilaina.”

Ykkösen 22. kierroksen ottelu Telia 5 G -Areenalla HIFK:n ja Klubi 04:n välillä starttaa maanantaina 17.9. klo 18:30.

Liput matsiin saat ennakkoon edullisemmin TÄÄLTÄ!


Maanantain ottelu on myös samalla Ykkösen virallinen Punainen kortti rasisimille -teemaottelu.
Lisäksi Icehearts Ry:n hyväksi ennen illan ottelua stadionilla kohtaavat vuoden 1998 Ykköseen noususta karsineista HIFK:n ja HPS:n pelaajista kootut joukkueet.

Lahjoittamalla HIFK/Icehearts-teemaottelun lipun mahdollistat sekä iloisen otteluelämyksen
että rahalahjoituksen Icehearts-organisaation toiminnan tukemiseen.

Kaikki lippupaketeissa ostetut liput toimitetaan Icehearts-organisaation asiakasperheille pääkaupunkiseudulla ja ovat käytettävissä kaikissa HIFK Fotboll:n kotiotteluissa.
HIFK Fotboll lahjoittaa lisäksi jokaisesta Teemaottelu-lipusta 5 euroa / lippu Icehearts ry:lle.

LAHJOITA LIPPU TÄSTÄ