Skip to main content

Maanantaina mennään taas!

Pietarsaaren Jaron tappioputki katkesi elokuun lopussa Klubi 04:ää vastaan ja edellisessä ottelussa joukkue kaatoi kotonaan KPV:n komeasti 3-0.

HIFK:n ja Jaron väliset kamppailut ovat viime vuosien aikana kääntyneet pääosin Helsinkiläisille ja viimeisin joukkueiden kamppailu Pietarsaaren keskuskentällä päättyikin myös, tasaväkisestä kamppailusta huolimatta, lopulta selkeään IFK:n 0-3 voittoon. Kyseinen ottelu aloitti samalla Jaron pitkän voitottomien ottelun putken, jonka tuoksinassa myös seura päätyi erottamaan päävalmentajansa, Tomi Kärkkäisen. Loppukaudeksi joukkueen valmennusvastuun otti kontolleen Niklas Käcko, jonka johdolla joukkue on nyt voittanut kaksi viimeisintä otteluaan ja samalla pysynyt tasaisen sarjan kärkikastissa, josta vielä jopa sarjanousu on täysin mahdollinen. Tosin putoamiskamppailu on pisteiden mukaan lähempänä kuin sarjan kärkisijat. Panoksia siis ottelussa riittää, niin vierailijoilla, kuin kotijoukkueellakin.

HIFK:n kokoonpanosta on poissa varoitustilien täytyymisen johdosta sekä Jukka Halme, että Jani Bäckman mutta muuten joukkueen tilanne on poissaolojen suhteen positiivinen. Voitto on kotijoukkueella tärkeä, jottei KPV:n sekä EIF:n karkumatka sarjan kärjessä pääse kasvamaan. Kauden edetessä taistelu Ykkösen top3:ssa käy kuumana joten IFK toivottaa jokaisen IFK-henkisen mukaan kannustamaan joukkue voittoon!