Skip to main content

Lauantaina isot panokset pelissä

Kakkosen B-lohkoa jäljellä kaksi kierrosta

Töölössä kohtaavat lauantaina joukkueet jotka taistelevat omista sijoituksistaan sarjataulukon molemmissa päissä. Sarjapaikasta taisteleva HIFK/2 saa vieraakseen SalPan, joka on lohkon toisena 4 pistettä, elokuun lopussa IFK:n 0-3 voittanutta, MuSaa jäljessä. Salolaisille siis vain voitto kelpaa, jos joukkue mielii vielä viimeisellä kierroksella taistella lohkon voitosta.

Tälle kaudelle Kakkoseen noussut HIFK/2 lähti kauteen taistelemaan pysymisestä sarjassa ja nyt tuo taistelu tiivistyy. 12 joukkueen sarjassa kolme viimeistä putoaa suoraan Kolmoseen ja IFK:n sijoitus on otteluun lähdettäessä yhdestoista. Viimeisenä oleva BK-46 kohtaa samaan aikaan lohkon kärjessä olevan MuSan ja ero IFK:hon on viisi pistettä. Sen sijaan tiukempi taistelu on joukkueilla jotka ovat sijoilla 7-11. Toinen porilaisjoukkue, FC Jazz jakaa seitsemännen sijan tasapistein KäPan kanssa, HJS Akatemia sekä edelliskierroksella 0-0 pelillä pisteet tasanneet Kiffen ja HIFK/2 ovat kierrokselle lähdettäessä kaikki tasapisteissä. Viimeisellä säilyjän paikalla on HJS, parhaalla maalierolla (-8) Kiffen sijalla 10 maaliero -13 ja HIFK:lla maaliero on -18.

Sarjan päätöskierros pelataan seuraavan viikon lauantaina, jolloin HIFK/2 matkaa Kauniaisiin GrIFK:n vieraaksi. Lohkossa kolmantena oleva ”Grani” ei varmasti päätöskierroksella anna helppoa vastusta ”Tähtirinnoille” ja siksi joukkue tarvitseekin jo nyt lauantaina kaiken tuen taistelussa sarjapaikasta.

HIFK/2 – SalPa -ottelun piti alunperin pelata poikkeuksellisesti Talissa, mutta nyt ottelu pelataankin tuttuun tapaan Bolliksella.

Nähdään matsissa!