Skip to main content

Seuraavana Kotka – Nästa Kotka

HIFK lähtee kauden 15. ottelun KTP:tä vastaan kahden kotitasurin jälkeen varmasti voiton nälkäisenä, sillä sarjan kärkisija lipsahti edelliskierroksella Tammisaareen.

Edellinen IFK:n vierasottelu Pietarsaaressa päättyi hienoon 0-3 voittoon, mutta tuosta ottelusta on ehtinyt nyt kulua kesätauosta johtuen jo kuukausi.

Joukkueet kohtasivat kesäkuun alussa Helsingissä ja tuolloin pisteet tasattiin numeroin 1-1. KTP tuli otteluun tuolloin voiton tahtoisena ja oli lopulta lähellä viedä koko pistepotin Kotkaan. Kotkalaiset ovat olleet viimeisissä kotiotteluissaan varmoja, takana on nyt kolme perättäistä voittoa Arto Tolsa Areenalla. Tosin edelliskierroksen ottelussa Hakan vieraana kotkalaiset saivat kylmää kyytiä, häviten ottelun 3-0.

Päävalmentaja Teemu Kankkunen ennakoi tiukkaa taistoa jälleen kotkalaisia vastaan. -”Kotka on aina paha paikka ja aina on ylimääräisiä tunteita pelissä kun pelataan KTP:tä vastaan, ei missään nimessä helppo peli tiedossa.

Hyvä peruspelaaminen ja tehdään ne asiat jotka meillä on olleet tapetilla koko vuoden, niin ne tehdäöän kypsästi ja Kotka kaatuu kyllä,” -Kankkunen päättää.

KTP-HIFK ottelu Kotkan Arto Tolsa Areenalla maanantaina 6.8. klo 18:30