Skip to main content

Seuraavana Töölö – Nästa Tölö

Ei aivan Stadin Derby, mutta kuitenkin Ykkösen ainoa oikea paikallisottelu

Torstaina pelataan Töölön jalkapallo stadionilla Miesten Ykkösen paikallisottelu kun sarjan hännillä oleva Klubi 04 isännöi IFK:ta. Koko kesän sarjan piikkipaikalla viettänyt HIFK on nyt viiden viimeisen voitottoman ottelun aikana valahtanut jo kolmannelle sijalle sarjataulukossa.

Kovin kummoisesti ei ole mennyt tosin Klubillakaan, edellisestä voitosta on itseasiassa joukkueella kulunut jo kolme kuukautta, tuolloin kotikentällä kaatui yksi sarjan nousija kandidaateista, AC Oulu ja tuon ottelun lisäksi joukkue on onnistunut voittamaan ainoastaan toisen sarjan häntäjoukkueen, JJK:n. Edellisen kierroksen ottelussa Tammisaaressa EIF jatkoi vakuuttavaa nousuaan ja murjoi Klubi 04:n peräti maalein 5-0. Sinivalkoiset ovat kuitenkin kaapineet tällä kaudella puolittaisia päänahkoja tasapeleillä sarjan kovimpia joukkueita vastaan, eli nuori joukkue ei varmasti päästä kuitenkaan HIFK:takaan helpolla.

Tähtirintojen syyskauden otteluita ovat varjostaneet loppuhetkien maalit. Edellisen ottelun dramatiikka lisäajan kahdella maalilla ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi, mutta jo aiemmissa otteluissa piste menetykset ovat tulleet varsinaisen peliajan viimeisellä vartilla. Aiemmin jo KPV- ottelussa kuitenkin joukkue osoitti että myös IFK voi nousta pistekantaan takaa-ajoasemasta.

Klubi 04 vs. HIFK pelataan Telia 5G Areenalla torstaina 23.8. klo 18:30

HIFK myy torstain vierasmatsiin oman fanikatsomonsa eli pohjoispäädyssä sijaitsevan IFK Klackenin pääsyliput Ticketmasterin kautta. Ennakkoliput 5€/10€. Kaikki lipputuotot menevät HIFK:lle.