Skip to main content

Maanantaina kuuden pisteen ottelu

Hakalla revanssin paikka Töölössä

Kahdesti jo tällä kaudella kohdanneet IFK ja Haka lyövät nyt maanantaina yhteen ottelussa, jossa on paljon pelissä. Helsinkiläiset tarvitsevat kipeästi kolme pistettä jotta sarjan kärkeen nousseen EIF:n ero kärjessä ei pääse kasvamaan entisestään. Valkeakoskelaisilla puolestaan on voitolla mahdollisuus nousta aivan IFK:n, EIF:n sekä KPV:n kantaan.

HIFK katkaisi viiden ottelun mittaiseksi kasvaneen voitottomien otteluiden putkensa viimein Klubi 04:n vieraana torstaina ja Keith Armstrongin luotsaama Haka puolestaan ei ole kärsinyt neljään perättäiseen otteluun tappiota, tosin se ei myöskään ole pystynyt vieraskentillä ottamaan voittoa sitten heinäkuun alun ja tasapelit sarjan häntäpään joukkueita, JJK:ta ja Klubi 04:ää vastaan eivät varmasti ole olleet tuloksellisesti tyydyttäviä otteluita.

Haka menetti edelliskausien maalityykinsä Kalle Multasen KPV:lle, eikä joukkueen maalinteosta ole kuluneen kauden aikana löytynyt selkeää vastuunkantajaa mitä tulee viimeistelyyn. Nuoret John Fagerström (4) ja Erkka Helminen (3) sekä Anton Popovitch (3) ovat olleet tehokkaimmat maalintekijät joukkueessa.

Ottelu Töölössä Telia 5G Areenalla maanantaina 27.8. klo 18:30

Liput matsiin ennakkoon edullisemmin TÄÄLTÄ!

MUISTA MYÖS!
Stadin Kingit järjestävät matkan seuraavaan otteluun, joka pelataan Oulussa 1.9. Lue lisää ja tule messiin!