Skip to main content

HIFK Fotboll, Rockstar Energy Drink ja Freestyle Finland  järjestävät tapahtumapäivän
Kampin Narinkkatorilla lauantaina 18.8.2018 klo 11.00 – 16.00 (säävaraus).

Tule paikalle tapaamaan HIFK Fotbollin pelaajia, hakemaan nimmarit ja osallistumaantuotearvontoihin. Arvomme mm. HIFK Fotbollin kausikortteja kaudelle 2019,pelaajien nimmaroimia pelipaitoja ja Rockstar kuulokkeita & lippiksiä.Narinkkatorilla on myös mahdollista ihalla Freestyle Finlandin 
taitureiden jalkapallon hallintaa.

HIFK Fotboll pelaa tällä hetkellä Ykkösen kärkijoukoissa ja tavoite nousustaVeikkausliigan elää vahvana. Myymme paikan päällä lippuja syksyn jännittäviin ottelutapahtumiin. Tule varmistamaan paikkasi katsomossa edulliseen ennakkohintaan! 
Tarjolla koko loppukauden kattavat lippupaketit IFK Klackeniin (75 EUR) ja Pääkatsomoon (90 EUR).  

HIFK Fotbollin kumppani Rockstar Energy Drink jakaa tuotenäytteitä Narinkkatorin kävijöille. Huomioithan, että energiajuoman tuotejakelussa noudatetaan K-15 ikärajaa.