Skip to main content

HIFK Fotboll etsii uusia valmentajakykyjä lasten ja nuorten joukkueisiinsa.

Tällä hetkellä liikutamme yli 500 tähtirintaista lasta ja nuorta

Me IFK:ssa pyrimme kehittämään junioritoimintaamme pitkäjänteisesti ja luomaan niin junioreille kuin valmentajille mahdollisuuden kehittyä omalla urallaan sekä olla mukana tekemässä uutta menestystarinaa suomalaisen jalkapallon parissa.

Meillä IFK:ssa jalkapallon harrastaminen on mahdollista aina pienimmistä, alle kouluikäisistä alkaen ja haluamme tarjota jokaiselle lajista innostuneelle syrjinnästä vapaan yhteisön, jossa harrastaminen on mielekästä, mutta kuitenkin samaan aikaan tavoitteellista.

Lisätietoja valmennusmahdollisuuksista HIFK:ssa saat ottamalla yhteyttä

Mikael Airava
Nuorisovastaava
mikael.airava[@]hifkfotboll.fi
0400 817265

LUE UUTINEN TÄSTÄ