Skip to main content

Tällä kaudella HIFK/2:lle neljä maalia Kakkosessa iskenyt Haris Ibrahimovic lähtee Italialaisen US Massesen testattavaksi tällä viikolla.

20 -vuotias Ibrahimovic on ollut aiemmin Italiassa Atalanta BC:n, sekä saksalaisen Werder Bremenin testissä.

Toscanan maakunnassa Massan kaupungissa pelaava US Massese on pelannut vuodesta 2012 lähtien Serie D:ssä. Bosnialaiset juuret omaava laitahyökkääjä odottaa innolla pääsevänsä osallistumaan joukkueen harjoituksiin ja kasvattamaan kokemusta kansainvälisestä ja kovatempoisesta pelistä.

Kulunut kausi HIFK/2:ssa on ollut kaksijakoinen Ibrahimovicille, alkukaudesta loukkaantuneelta pelurilta jäi touko-kesäkuussa viisi ottelua väliin, mutta nyt mies on kunnossa ja onkin onnistunut maalinteossa kolmesti kahdessa viime ottelussa. ”Ollaan pelattu hyvin, huomaa että jengi on nuorta ja pelaa ekaa kertaa kakkosen tasolla. Ollaan kuitenkin pelattu pääosin hyvin ja suurin osa matseista on olleet tasaista, uskon että nyt kauden toisella jaksolla meidän peli paranee, kun ollaan saatulisää itseluottamusta”, Haris kertoo. Omiksi vahvuuksiksi hyökkääjä kertoo maalinteon, ohittamisen ja nopeuden.

Seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström kommentoi pelaajan tulevaa testijaksoa Italiassa tyytyväisenä. -”Olemme iloisia että pelaajille löytyy kiinnostuneita joukkueita ulkomailta ja toivomme että Haris pääsee näyttämään kykynsä ja potentiaalinsa.