Skip to main content

HIFK vahvasti edustettuna turnauksessa.

Viime viikolla juniorit saivat päätökseen turnauksen jossa HIFK oli erittäin vahvasti edustettuna, jopa 18 joukkueen voimin.

Tällä kertaa kilpailullinen menestys rajoittui ensimmäisiin jatko-otteluihin ja . Suurin osa joukkueista suuntasikin turnauksen jälkeen ansaitulle kesälomalle. Seuran urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström seurasi turnausviikon aikana ahkerasti joukkueiden pelejä paikan päällä ja oli tyytyväinen siitä millä innokkuudella joukkueet osallistuivat otteluihin. ”Oli todella hienoa nähdä pelaajien positiivinen asenne ja taustahenkilöiden fair play -lähtöinen tapa ohjata joukkueita.”

Turnausviikon aikana HIFK:n juniori- ja nuorisotoiminnan osalta seurassa tapahtui positiivisia asioita, joista tullaan tiedottamaan viikon sisällä enemmän, lupailee Lönnström. –”Saimme runsaasti yhteydenottoja alkuviikosta julkaistun ”Tähtivalmentaja” -kampanjan tiimoilta ja olen erittäin tyytyväinen viikon antiin.”