Skip to main content

Naisten Kolmosta Korsossa

Torstaina HIFK:n Naisten Kolmosessa pelaava Stadin Mimmit -joukkue haastaa Vantaalla Jokivarren kentällä sarjakärki Korson Palloseuran.

KOPSE on aloittanut kautensa todella vahvasti: pisteitä seitsemästä ottelusta on komeat 18 kappaletta. Maaleja Vantaalaiset ovat tehtailleet jo 25 ja maalipörssin ykköspaikkaakin hallitsee KOPSEn Hanna Halonen, joka on ehtinyt laukoa täysosuman jo kymmenesti. HIFK saa luultavasti vastaansa siis erittäin maalinälkäisen ja hyökkäävän joukkueen.

Tähtirintojen kausi ei ole alkanut yhtä murskaavasti ja seitsemästä ottelusta pisteitä onkin kasassa 11 kappaletta. Sarjataulukko elää koko ajan; Mimmit ovat seitsemän pisteen päässä kärjestä, mutta toisaalta putoamisviivakin on vain viiden pisteen päässä. Kaikki on siis vielä auki tässä vaiheessa kautta.

HIFK koki henkisen kolauksen, kun kaksi avauskokoonpanon pelaajaa, hyökkääjä Emmi Vyyryläinen ja toppari Nita Metolli joutuivat jättämään kauden kesken loukkaantumisien takia. Valoa tilanteeseen toivat viime kaudelta tutut toppari Veera Korjus ja hyökkääjä Hanna Meinander, jotka palasivat takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Muitakin uusia tärkeitä vahvistuksia on saatu mukaan, joten Mimmit lähtevät otteluun odottavaisin ja luottavaisin mielin. Mielenkiintoiseksi ottelun tekee myös se, että punapaidat ovat päästäneet maaleja sarjassa kolmanneksi vähiten, kun taas KOPSEn omissa on soinut sarjan kolmanneksi eniten. Jää nähtäväksi, pystyykö KOPSE murtamaan HIFK:n vahvan puolustuslinjan ja saavatko punapaidat puolestaan maalihanansa auki.

Valmentaja Vesa Hellgren kommentoi joukkueen lähtevän otteluun hyvin levänneenä ja voiton nälkäisenä. ”Uskon joukkueen pystyvän täyteen pistepottiin KOPSEa vastaan. Terveystilanne on tällä hetkellä hyvä pitkäaikaisloukkaantuneita lukuun ottamatta. Lähdemme peliin rohkeasti hyökkäämällä ja kehittäen pallonhallintaa erityisesti hyökkäyskolmanneksella. Uskon, että joukkueessa vallitsee edellisen pelin jäljiltä hyvä ja raikas henki, sekä halu päästä takaisin voittojen tielle ja kärkikahinoihin mukaan”.

KOPSE – HIFK, to 14.6. klo 20.30, Jokivarren TN.

Otteluun ei ole lipunmyyntiä ja toivotammekin kaikki tervetulleiksi matsiin kannustamaan Stadin Mimmit voittoon!
Nähdään Matsissa!