Skip to main content

Miesten Kakkonen jatkui IFK:n osalta helatorstaina vierailulla Kaarinassa.

HIFK/2:n tavoin myös KaaPo nousi täksi kaudeksi Kakkoseen, joukkueella oli alla voitto avauskierrokselta HJS Akatemiasta ja kotikentällä Kaarinan Pojat lähti tähänkin otteluun suosikkina.

Maalittoman tasurin edellisenä lauantaina Bolliksella pelannut IFK:n joukkue puolestaan lähti hiukan erilaisella kokoonpanolla otteluun, maalia vartioi tällä kertaa Otto Brusiin ja avaukseen oli nostettu Kiffeniä vastaan vaihdosta sisään tulleet Tommi Lehto ja Haris Ibrahimovic.

Itse ottelu alkoi heikonlaisesti ja peli olikin melko sekavaa, kunnes 23. minuutilla KaaPo onnistui maalinteossa vapaapotkun jälkitilanteessa ja siirtyi 1-0 johtoon. Maalin jälkeen tähtirinnat terästyivät ja heräsivät pelaamaan jalkapalloa, eikä tasoitusta tarvinutkaan odotella pitkään. Vain kahdeksan minuuttia myöhemmin, kun ottelua pelattu 31. minuuttia, Jaakko Lepola antaa kulman josta Joonas Salmi puskee pallon verkon perukoille! Peli tasan 1-1! Tasoituksen jälkeen jälleen peli jälleen hieman laimeni eikä kumpikaan joukkue päässyt sen parempiin paikkoihin, isäntien ylärimaan pamahtunutta vetoa lukuunottamatta.

Toinen puoliaika alkoi hyvällä meinigillä, mutta IFK:n momentum kaatui sekavaa tilannetta seuranneeseen johtomaaliin 58. minuutin kohdalla. Vierailijat kuitenkin pystyivät jatkamaan hyvää peliä takaiskunkin jälkeen ja jälleen vain muutama minuutti KaaPon johtomaalista IFK iskee. Juuso Ollila haistaa vastustajan harhasyötön ja pääsee juoksemaan pallon taidokkaasti maaliin kun ottelua pelattu siis 65 minuuttia. Numerot 2-2!

Peli jatkuu tasaisena, mutta kotijoukkue on onnekkaampi maalipaikoissa, 75. minuutilla kulmapotkun merkkausvirhe johtaa jälleen KaaPon johtomaaliin. IFK luo loppuun vielä isännille painetta ja hakee jälleen tasoitusta, mutta tällä kertaa maaliverkko heiluukin uudelleen Brusiinin selän takana ja 82. minuutin kohdalla nähdään ottelun viimein maali, KaaPo pitää pistepotin Kaarinassa maalein 4-2 ja jatkaa voitolla Kakkosen kärkipaikalla MuSa:n kanssa.

HIFK/2 kausi jatkuu seuraavaksi jo ensi sunnuntaina Töölössä, jossa vastaan asettuu Helatorstain kierroksella Honka Akatemian voittanut FC Jazz.

HIFK/2 kokoonpano: Brusiin (MV), Lepola, Forsman, Lindqvist, Heidari, Ibrahimovic (70′ Nava), Salmi (73′ Albäck), Myöhänen, Tuuliainen (77′ Ärilä), Lehto, Ollila.

FC KaaPo – HIFK/2
Lopputulos: 4-2 (1-1)
31′ Salmi 1-1
65′ Ollila 2-2

Matsi on nähtävissä KaaPon Youtube -kanavalla.

Seuraava kotiottelu:

13.5. klo 18:30

HIFK/2 vs. FC Jazz

Nähdään Bolliksella!