Skip to main content

Kausi jatkuu Tammisaaressa

 
Stadin Kingit lähtevät lauantain peliin kunnon rytinällä ja Tammisaaren vanhat puukatsomot ovat varmasti lujilla, kun neljällä bussilla matkaan paikalle saapuvat Kingit pomppivat IFK:lle!

Itse otteluun IFK lähtee loistavista asetelmista sarjan piikkipaikalta, kun sarjaa on tahkottu neljä kierrosta. Takana vaanivat HAKA ja KPV ovat pelanneet jo viidennen ottelun, jonka HAKA vei eilen kotikentällään. Tarjoten samalla IFK:lle mahdollisuuden kasvattaa eroa sarjakärjessä.

EIF on kuitenkin kova pala purtavaksi kotikentällään ja sen IFK sai tuta jo kevään harjoitusottelussa, jossa hyvän ensimmäisen puoliajan jälkeen EIF laittoi IFK:n lujille toisella nelivitosella. EIF on neljän kierroksen jälkeen sarjan ainoa tappioton joukkue, joten toivottavasti tähän sarakkeeseen saadaan muutos huomenna. EIF on kuitenkin pelannut jo kolme tasapeliä ja lähtee siksi kolme pistettä sarjaa johtavan IFK:n perässä tähän kamppailuun.

Pekka Sihvola alkukauden maaliputki katkesi Klubi 04 -ottelussa ja mies janoaa varmasti taas maalin makuun. Varsinkin Kun KPV:n Kalle Multanen nousi jakamaan sarjan maalipörssin kärkisijan ”Peksin” kanssa. Alkukaudella hyvin toiminut puolustuspeli on varmasti keskiössä myös huomenna ja ottelusta on odotettavissa vähämaalinen taistelu, jossa ensimmäisen maalin merkitys korostuu. Runsaasti rotaatiota käyttänyt päävalmentaja Teemu Kankkunen pääsee valitsemaan otteluun lähes parhaan mahdollisen kokoonpanon. Runsaasti alkukaudella pelannut Daniel Rantanen huilaa ottelun pienen jalkavamman takia.

Aurinko paistaa ja Kingit laulaa, taitaa tulla voitto! Lähde sinäkin viettämään rattoisa lauantaipäivä Tammisaareen ja tule kannustamaan IFK voittoon!

Seuraava vierasreissu on edessä jo viikon päästä perjantaina, lähden siis Kingien messiin Jyväskylään, lisätiedot reissusta, Klik!

Ykkösen tuoreimmat tilastot löydät Palloliiton sivulta, Klik!