Skip to main content

Kausi jatkuu Oulussa

Kevään ja kesän tuloa on saatu odottaa tänä vuonna todella pitkään ja hartaasti, mutta silti Raatin Stadionin kenttämestarit on saanut kentän nurmen siihen kuntoon, että keskiviikkona on edessä kauden ensimmäinen peli aidolla luonnonnurmella. Stadissa nurmikentät ovat vielä harjoittelun osalta suljettuna ja näin ollen peliin valmistautuminen on sujunut normaalisti Telia 5G:n tekonurmella.

Nousukahinoihin povailtu AC Oulu kärsi avauskierroksella 2-1 tappion AC Kajaanin vieraana ja tulee varmasti ärsytettynä ensimmäiseen kotiotteluun. IFK puolestaan hakea kauteensa täydellistä starttia, kun kauden kaksi ensimmäistä peliä pelataan vieraissa ja Valkeakoskelta haettiin jo täysi pistepotti. AC Oulua pitkään luotsannut Rauno Ojanen väistyi tehtävistään viime kauden jälkeen ja tällä kaudella joukkueen valmennusvastuun otti Mika Lähderinne. Hänen apunaan toimiva Markus Heikkinen nähtäneen myös kentällä keskiviikon ottelussa.

Kävimme kysymässä Valkeakoskella maalinteossa kunnostautuneiden Pekka Sihvolan ja Antti Ulmasen sekä Jarkko Lahdenmäen mietteet ennen matsia. Tsekkaa video HIFK Fotboll:n facebookista.

Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2014 Ykkösessä, jolloin kolmesta ottelusta molemmat saalistivat yhden voiton ja kerran pelattiin tasan. Kauden ensimmäinen taisto Oulussa päättyi 2-2 lukemiin ja kesäkuussa pelatussa kotiottelussa IFK latoi taululle tylyt 4-0 lukemat. Kauden viimeinen koitos pelattiin Oulussa ja sen kotijoukkue voitti 2-1 lukemin. IFK:n nousukaudella AC Oulun sarjasijoitus oli neljäs.

IFK:n Tuomas Mustonen pelasi viime kaudella Oulussa ja haluaa varmasti onnistua maaliteossa tutulla Stadionilla. IFK:n kokoonpanosta puuttuu varmuudella flunssainen Tuukka Kurki sekä Jaakko Lepola ja Nikolas Saira alaraajavamman takia.

Stadin Kingit matkustaa tuttuun tyylinsä joukkueen mukana ja tulee varmasti antamaan oman panoksensa voiton eteen.
Klikkaa tästä kingien matkaan seuraavalle reissulle!

Lipunmyynti kotiotteluihin on alkanut ja liput kauden avausotteluun 14.5. löydät täältä!