Skip to main content

Kakkosen kausi käynnistyi Bolliksella!

Miesten Kakkosen B-lohko saatiin käyntiin lauantaina, kun FC Kiffen haastoi sarjanousijat aurinkoisella Bolliksella.

 

Muutamalla edustuksen pelaajalla vahvistettu HIFK/2 kohtasi ottelun ensimmäisen vartin aikana innokkaan ja agressiivisesti hyökkäävän Kiffenin. Tähtirintojen maalissa Atte Otronen onnistui kuitenkin pitämään maalinsa puhtaana alun rynnistyksestä huolimatta. Vierailijoiden alkuinnostus kuitenkin tasottui ottelun edetessä ja IFK sai myös otetta pelistä. Ensimmäisellä puoliajalla nähtiin molemoien joukkueiden parhaat maalipaikat, niistä kotijoukkueen puolelta vastasivat Joonas Salmi ja Jaakko Lepola. Salmen tilaisuus avautui sivuvaparin jälkitilanteesta, josta pallo kuitenkin yli maalin. Hetkeä myöhemmin oli Lepolan mahdollisuus, kova tykitys boxin rajoilta kuitenkin suoraan maalivahtia päin.

Toinen puoliaika ei puolestaan suuremmin sydämentykytyksiä 131-päiselle yleisölle tarjonnut ja ottelu päätettiin 0-0 lukemiin.

HIFK/2 :n kausi jatkuu torstaina 10.5. Kaarinassa, kun se kohtaa lauantaina HJS Akatemian 2-1 voittaneen KaaPo:n. 

Päävalmentaja Olli Harmainen oli lauantaisesta ottelusta tyytyväinen joukkueen tiiviseen puolustuspelaamiseen ja odottaakin että oma pää pysyy puhtaana myös tulevassa ottelussa. –”Meidän pitää saada pallollinen peli aktiivisemmaksi, jotta pystytään luomaan enemmän maalipaikkoja ja olemme vaarallisempia hyökkäysalueella. Siitä lähdetään että oma pää pysyy puhtaana ja tehdään tarvittavat maalit jotta kolme pistettä taskussa tullaan kotiin” Harmainen toteaa.

HIFK/2 – FC Kiffen
Lopputulos: 0-0 (0-0)

HIFK/2 kokoonpano: Otronen (MV), Kuusijärvi, Vesala, Lepola (42′ Lehto), Ärilä,  Mustonen (’69 Ibrahimovic), Forsman, Lindqvist (88′ Markhiyev), Salmi, Myöhänen, Ollila.

Seuraava kotiottelu pelataan 13.5. klo 18:30, vastassa porilainen FC Jazz. 
Nähdään Bolliksella!