Skip to main content

HIFK:n kausi alkaa Valkeakoskella

Miesten Ykkönen potkaistaan vihdoin käyntiin lauantaina, kun perinteikkäät Valkeakosken Haka ja HIFK kohtaavat Tehtaan kentällä.

Hakan valmennustiimi on varsin mielenkiintoinen, sillä Keith ”Keke” Armstrongin lisäksi valmennustiimistä löytyy Huuhkajien entinen tähtipelaaja Teemu Tainio, joka pelasi myös itse Valkeakoskella ennen Ranskaan lähtöään.
Yhdeksän Suomen Mestaruuden ja 12 Suomen cupin voiton historian omaava seura on pelannut Ykkösessä vuodesta 2013 ja viimeksi nämä joukkueet kohtasivat kaudella 2014, jonka päätteeksi HIFK nousi Veikkausliigaan Hakan ollessa sarjassa viides. Jo silloin oli käytössä kolminkertainen sarjasysteemi ja ottelut menivät punaisten komennossa. Kaksi kertaa pelattiin Valkeakoskella HIFK:n voittaessa ensimmäisen pelin 1-4 ja häviten toisen 1-0. Kotipelissä HIFK oli vahvempi 2-1 lukemin ja keräsi näin ollen kuusi pistettä mahdollisesta yhdeksästä.

Katso mm. Jukka Halmeen ja Keith Armstrongin ajatukset alkavasta kaudesta täältä!

HIFK:n valmistautuminen kauteen on sujunut suunnitelmien mukaan ja päävalmentaja Teemu Kankkusen pelaajat ovat saaneet harjoitella pääsääntöisesti ilman isompia vammoja kaikkien saadessa myös runsaasti peliaikaa harjoituskauden otteluissa. HIFK lähteekin otteluun loistavasta tilanteesta ja ”Tema” pääsee valitsemaan otteluun parhaan mahdollisen miehityksen. Kauden ensimmäisissä otteluissa on monesti enemmän vauhtia kuin järkeä ja Hakan iskukyky tulevalla kaudella on pieni kysymysmerkki monien asiatuntijoidenkin papereissa. Viimeisimmässä harjoitusottelussa he kaatoivat Kakkosessa pelaavan Käpan 2-0 lukemin.

Kannatuksesta vierasvoiton hakeminen ei ainakaan tule jäämään kiinni, sillä Stadin Kingit matkustaa ympäri Suomen joukkueensa mukana tälläkin kaudella. Valkeakoskelle kauden avaukseen on jo nyt starttaamassa kolme bussillista Suomen parhaimman faniryhmän jäsentä!

Klikkaa Tästä Kingien messiin!

MUISTUTUS! Kausikorttien myynti päättyy 2.5. Mikäli et ole vielä hoitanut omaa tsettiä himaan, tee se nyt TÄÄLTÄ!