Skip to main content

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen puolustaja Jarkko Lahdenmäen, 26, kanssa. Viime kaudella toppari pelasi Norjassa Obos -liigan FFK Fredrikstadissa.

Tsekkaa Facebook-live täältä (klik!)

Miksi IFK?
– Halusin lähteä mukaan tähän projektiin, koska sain yhteydenoton Mikalta ja tilaisuus päästä pelaamaan IFK:ssa tuntui tähän hetkeen parhaalta ratkaisulta ja edesauttaa mahdollisuuksia päästä eteenpäin uralla.

Lahdenmäki tuo HIFK:n joukkueeseen noin sadan ottelun liigakokemuksella johtajuutta puolustuslinjaan ja erityisesti tarvittavaa kokoa sekä fyysisyyttä.

– Ajatukset alkavasta kaudesta ovat hyvät ja uskon että tällä joukkueella tullaan taistelemaan sarjanoususta, mutta ensin tietysti pitää tehdä työt huolellisesti niin yksilö kuin joukkuetasollakin, kertoo Jarkko.

Lahdenmäen tulo joukkueeseen otetaan seurassa erittäin tyytyväisenä vastaan sillä ulkomailla esiintyneen pelaajan saamista Ykkösen joukkueeseen voidaan pitää jopa poikkeuksellisena.

– Jarkko Lahdenmäki tuo meille kokemuksensa ja ominaisuuksiensa ansiosta uuden ulottuvuuden, jonka kautta voimme haastaa kaikki joukkueet Ykkösessä. Tiedän, että kyseessä on pelaaja jonka tavoitteet ovat korkealla ja hän haluaa olla Ykkösen paras toppari.

Pelaajan voi nähdä ensimmäistä kertaa huomenna lauantaina 14.4. EIF-harjoitusottelussa joka pelataan Tammisaaressa.

Jarkko Lahdenmäki

Syntymäaika/ Födelsedatum/ Date of birth: 16.4.1991
Pituus / Längd / Height: 194 cm

Ura/ Karriär/ Career:
RoPS 2010 1 div.
RoPS 2011-2016 Veikkausliiga
FFK Fredrikstadt 2017 OBOS ligaen

Edellä mainitun sopimuksen lisäksi HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen 18 vuotiaan Charlie Woodin kanssa. Wood on saanut jalkapallo-oppinsa Englannissa ja allekirjoitti nyt vuoden sopimuksen HIFK:n organisaatioon.

Laitapelaajana viihtyvällä Woodilla on erityisen hyvä vasen jalka ja hän voi pelata myös hyökkääjän paikalla.