Skip to main content

HIFK Fotbollin virallisena energiajuomakumppanina toimii jatkossa Rockstar.

Maailmalla huiman suosion saavuttanut Rockstar-energiajuomabrändi saapui Suomeen syksyllä 2008 Servaalin maahantuomana. Kotimaassaan Yhdysvalloissa tuote on 10 myydyimmän virvoitusjuomamerkin listalla. Kansainvälisesti tuote tunnetaan lukuisten rock-, räp- ja urheilustarojen sekä extreme-lajien harrastajien suosikkijuomana.

Jalkapallo on loistava lisä Rockstarin värikkääseen maailmaan, toteaa Rockstar -brändin / Servaali Oy:n Myyntikanavajohtaja Derek Werner. Vaikka Rockstar on totuttu näkemään vahvasti yksilölajeissa, ei se missään tapauksessa tarkoita Rockstarin olevan vain yksilöiden tarina.

Rockstar on myös vahvojen, yksilöistä muodostuvien joukkueiden kumppani. Onkin hienoa aloittaa yhteinen taival erittäin hienon ja lähes legendaarisen organisaation, HIFK:n kanssa ja juuri jalkapallon saralla. HIFK ja Rockstar ovat valmiita kehittämään Suomen urheilumaailman viestiä yli lajirajojen kannattajille
sekä kaikille muille. Urheilu on osa elämää ja siitä pitää nauttia!

Positiivisen energinen ja aktiivinen juomabrändi on juuri sopiva yhteistyökumppani HIFK:lle. Rockstar on myös aktiivisen elämäntyylin lähettiläs.

HIFK:n ja Rockstarin yhteistyön tavoitteena on pitkäaikainen, molempien toimijoiden ydinliiketoimintaa tukeva markkinoinnillinen ja myynnillinen yhteistyökumppanuus. Rockstar ja HIFK Fotboll yhteistyö mahdollistaa elämyksellisten sekä vahvaa yhteisöllisyyttä tukevien tapahtumien ja toimenpiteiden tuottamisen sekä jalkauttamisen.

Kaikkien kaudelle 2018 HIFK Fotbollin kausikortin ostaneiden kesken arvotaan upea Rockstar -tuotepaketti.

Paketiin sisältyy Rockstar t-paita, huppari, kuulokkeet sekä aurinkolasit.